Diziler & Filmler Bana yabancı dizi önerebilir misiniz? juliettex Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz diziyi önerebilirsiniz. Komedi olmasın mümkünse :) Güncellemeler+1 yıl Güncel Bana yabancı dizi önerebilir misiniz? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yağmur_Sonrası Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şu sıra Doctor Who izliyorum. Zamanın bolsa zaman geçirmen için birebir. Fringe, The X Files, Prison Break, Breaking Bad, Dexter sevdiğim dizilerden birkaçı. 1 0 Yorumla
mountdoom2001 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Belki ilk izlediğim dizi olmasından da kaynaklanıyordur ama prison break hem en sevdiğim hem de sonrasında hiçbir diziden o denli zevk alamadığım dizi 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 495 cevap paylaştı. The Last Man on Earth, The Orville, Spartacus, Making History. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. 1-Prison Break2-True Detective3-Friends (sitcom)4-Narcos 0 0 Yorumla
KUMARBAZBARON Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Robert de niro'nun filmleri çok güzel 1 2 Yorumla juliettex +1 yıl Dizi demiştim ama teşekkürler. Yorumla KUMARBAZBARON +1 yıl Rica ederim ya vallahi ben dizi pek izlemiyorum Yorumla
NonUnendless Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Friends, ranch, that 70s show, it crowd 1 0 Yorumla
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl foundation harika bir dizi 1 1 Yorumla ahenk008 +1 yıl Arkadaşım sana on numara dizi önermişim sen hala başka bişey istiyon olacak iş değil 🥺☹️ Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. The Haunting of Hill HauseÇernobil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Şu sıra Doctor Who izliyorum. Zamanın bolsa zaman geçirmen için birebir.
Fringe, The X Files, Prison Break, Breaking Bad, Dexter sevdiğim dizilerden birkaçı.
Belki ilk izlediğim dizi olmasından da kaynaklanıyordur ama prison break hem en sevdiğim hem de sonrasında hiçbir diziden o denli zevk alamadığım dizi
The Last Man on Earth, The Orville, Spartacus, Making History.
1-Prison Break
2-True Detective
3-Friends (sitcom)
4-Narcos
Robert de niro'nun filmleri çok güzel
Dizi demiştim ama teşekkürler.
Rica ederim ya vallahi ben dizi pek izlemiyorum
Friends, ranch, that 70s show, it crowd
foundation harika bir dizi
Arkadaşım sana on numara dizi önermişim sen hala başka bişey istiyon olacak iş değil 🥺☹️
Squid Game - Güney Kore dizisi
The Haunting of Hill Hause
Çernobil
11.22.63 izle
Homeland fridge americans
The 100 elite
Succession