Yüzüklerin Efendisi dizisinin traileri yayınlanmış ve bence çok güzel olmuş. Parasını hak edecek olan bir yapım geliyor sanırım. Link atmaya çalıştım ama sadece bu yazı çıktı anlamadım
(5) Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (Amazon Prime Video) Altyazılı Fragman 2 - YouTube
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç bir şeye sevinmedim. ama en son spider man no way home filmine çok mutlu olmuştum
Tobey Maguire çıktığı için mi? Ben de orada çok mutlu olmuştum. İnsan seviniyor görünce
Evet spoiler olmasın diye yazmadım özellikle 3 spider man i bir arada görmek
Pardon ben onu hiç düşünmedim umarım biri görmez. Film çıkalı çok olduğu için düşünmedim. Bence de çok güzeldi. Hele kötü adamların da gelmesi başka bir güzeldi
Evet harika bir filmdi. hatta son zamanlarda heyecanlandığım tek film
Son zamanlarda başka güzel filmler de çıktı aslında ama böyle bir olayın etkisi başka tabi
Aynen çünkü kimse beklemiyordu hiç. Son Batman filmi de sağlam izlemediysen tavsiye ederim
Onu da izledim :) İzleyecek film bulmakta çok zorlanıyorum. Çok zor film seçiyorum. İmdbsi düşük filmler kaldı onları da izleyince çok büyük bir etki yapmıyor ve hatta zaman kaybı gibi geliyor. Gözümden kaçtığını düşündüğün bir şey varsa önermeni isterim. Eski veya yeni fark etmez. Çok iyi ama kaçırdığım ne var bulamıyorum. Kırsal küçük bir kasabada veya köyde geçen, fantastik veya town of salem tarzı gibi bir film arıyorum uzun zamandır ama en yakın olarak Salem’s Lot'u buldum. Fena değildi ama eskiydi. Eski de olsa olur. Var mı bildiğin bir şey?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!