Olma. Zaten olayım mı diye olunmaz. Çok zor süreçler bunlar, hele İstanbul'da ikamet etmiyorsan, o camiada tanıdıkların yoksa, vs.. vs... Tiyatro iyidir, okuluna odaklan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
utanmasan kendimi camdan açıyım mı sorusu da açarsın
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlıs anladın ben öyle bırı değilim öyle dizilerde oynamıcam zaten
Hayır İzmir 'deyim burada kursa gidiyorum hem tiyatro kursu okulda var ordan gidiyordum sımdı kapalı olduğu için okuldan değil de başka bır yer var oraya gidiyorum
Bir korku filmini yönetiyorum. İçimizdeki ateş dizisini bizim yapım şirketimiz Atv’nin iç yapımlarında alacak bir kaç hafta sonra muhtemelen oraya taşınırız ama.
Sana şov yapmak için değil yardım etmek için söyledim bunu. Dizi oyuncusu olmak istiyorsan orayı devraldığmızda sana ulaşmalarını sağlarım istersen katılırsın projeye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence olabilirsin
Olma. Zaten olayım mı diye olunmaz. Çok zor süreçler bunlar, hele İstanbul'da ikamet etmiyorsan, o camiada tanıdıkların yoksa, vs.. vs... Tiyatro iyidir, okuluna odaklan.
utanmasan kendimi camdan açıyım mı sorusu da açarsın
Yanlıs anladın ben öyle bırı değilim öyle dizilerde oynamıcam zaten
Öyle kolay hemen olursun zaten
Kurslara felan gidiyorum zaten
Hangi kursa gidiyorsun muhtemelen İstanbul’dadır bu yüzden bu kadar rahat soruyorum
Hayır İzmir 'deyim burada kursa gidiyorum hem tiyatro kursu okulda var ordan gidiyordum sımdı kapalı olduğu için okuldan değil de başka bır yer var oraya gidiyorum
Benim ne iş yaptığım hakkında bir teorin var mı?
Bilmiyorum yazar mısınız?
Yönetmenim
Anladım şuanda bir diziyi yonetıyor musunuz
Bir korku filmini yönetiyorum.
İçimizdeki ateş dizisini bizim yapım şirketimiz Atv’nin iç yapımlarında alacak bir kaç hafta sonra muhtemelen oraya taşınırız ama.
Anladım iyi kolay gelsin. :) :)
Sana şov yapmak için değil yardım etmek için söyledim bunu. Dizi oyuncusu olmak istiyorsan orayı devraldığmızda sana ulaşmalarını sağlarım istersen katılırsın projeye.
Yok teşekkür ederim 🙏 ben daha kararsızım olup olmamakla karar verdiğim de teklifinizi düşünürüm 😊
İsteyince olunabiliyor mu