Güncellemeler
+1 yıl
bilgi 90 diye bir sayfa var bilgi90 tozlu yaka oyuncuları yazınca çıkar orada Bilal'in uyuşturucu sattığı yazıyor.
Bence Çağrı, Ege ve Berk Vefayı tuvalette dövdüler sonra o da düşünce kafasına darbe aldı ve kanamaya başladı o sırada da ölmüş olabilir bilmiyorum. Başımıza kalmasın diyerek kafasına darbe almış süsü vererek attılar. Ve aynı zamanda tüm suç Çağrının üstüne kalacak 🙄😶😸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence her şey Berk'in işi. Ama suç Çağrı'ya kalacak gibi...
bence çağrıya vefanın tecavüz edeceğini söylediler bu yüzden o da dövünce ölmüş olabilir.
bence cemre de de birseyler var
Bise srcmmm
@Jhffgdruu Sor sor
Ama xper dusuk
ben sanmam eğer böyle bir şey olsaydı 3. bölüm fragmanında onları söylemezdi bide cemre bana çok masum ve saf geliyor.
olayin isi de o ilaki bir seyde onun da parmagi var bence zaten hep saf ve masumlardan cikmiyor mu ne varsa
Bence asıl soru vefanın öldürüldüğünü söyleyen ve cevap anahtarlarını yollayan kim?
İçimdeki his önder hoca olabilir 😂
Önder hoca olamaz çünkü Berkin kıza tecavüz ettiğini bilmiyor vefanın ettiğini zannediyor ve vefanın suçluluk psikolojisi ile intihar ettiğini zannediyor.
Berk'in kıza yaptıklarını sözde babası da bilmiyordu ama öğrendi 😅
Bence olayı gören gizli biri var ya da kavgaya karışanlardan biri suçluluk psikolojisi ile olayın aydınlanması için yapmış olabilir.
Bakalım, güzel bir film normalde bu tür özel kolejli ergen tipler çocuklu filmleri izlemem fakat bu film güzel sevdim 😅
bence bilal olabilir o adamda bişiler var
Bilal çok dengesiz ona ayar oluyorum 😂
@Edaaa97 Bilal'in uyuşturucu sattığı söyleniyor
peki telefonu Bilal'in alması