Diziler & Filmler Sizde böyle Aslan olmak ister misiniz? NedirBuyrak Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Masaya yatırılan kadına iş hayatında aslan diyorlarmış dizide 😂Kurban olduğum bu nasıl aslan😂 Sizde böyle Aslan olmak ister misiniz? Cevapla Dizi Soruları İş Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Dizinin en aslan olmaya benzemeyen kısmını kesmişsiniz 0 13 Yorumla NedirBuyrak +1 yıl Wndnnjsn ya tamam da adam kadına bunu yaptıktan hemen sonra dış ses yine aslandan bahsetmeye başlıyor 😂ne yapalım şimdi biz buna Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Kadın çok güzel toparladı bu sahneyi ama.. Dizinin en başında bahsediyor zaten bu bir av ve avcı hikayesi diye bu kısımda da aslandan bahsetmesi gayet normal geldi bana kuştan bahsedecek değil ha Yorumla NedirBuyrak +1 yıl Bu nasıl aslan der o zaman izleyici 😂 hani aslan Avni oldu bana avcı bu kwzde mağdur adam olur o zaman çok saçma bence Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Olabilir herkesin düşüncesi başka 💁🏻♀️ Yorumla NedirBuyrak +1 yıl Kesinlikle 😃, sanırım evlisiniz. Sonrası ayıp çok erken degil mi 22 yaş için evlilik? Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Nerden anladınız evli olduğumu 😂 Yorumla NedirBuyrak +1 yıl Sorması* Yorumla NedirBuyrak +1 yıl Bir bakışım yeter 😃, sular durulmuş sizde 😝 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Yanlış anlamışsınız sjeje Yorumla NedirBuyrak +1 yıl Denizimiz dalgalı desene 😝 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Okyanusta yaşıyoruz Yorumla NedirBuyrak +1 yıl Beni de alır mısın birlikte yaşarız 😄😏 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Olur gel aşko Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O ne ya kole o 0 6 Yorumla NedirBuyrak +1 yıl Canlı yayına çağırdığı mağdur olan adamı kızdırıyor, adam bir anda FBI ya bağladı wwndbdjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz daha kizdirsa kadini soyup cocuk sahibi edecek tovbe tovbe☺️ Yorumla NedirBuyrak +1 yıl 😝😝😝 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de aslan olurdum☺️ Yorumla NedirBuyrak +1 yıl Başka ne yapardın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sahibim ne derse onu☺️ Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Dizinin en aslan olmaya benzemeyen kısmını kesmişsiniz
Wndnnjsn ya tamam da adam kadına bunu yaptıktan hemen sonra dış ses yine aslandan bahsetmeye başlıyor 😂ne yapalım şimdi biz buna
Kadın çok güzel toparladı bu sahneyi ama..
Dizinin en başında bahsediyor zaten bu bir av ve avcı hikayesi diye bu kısımda da aslandan bahsetmesi gayet normal geldi bana kuştan bahsedecek değil ha
Bu nasıl aslan der o zaman izleyici 😂 hani aslan Avni oldu bana avcı bu kwzde mağdur adam olur o zaman çok saçma bence
Olabilir herkesin düşüncesi başka 💁🏻♀️
Kesinlikle 😃, sanırım evlisiniz. Sonrası ayıp çok erken degil mi 22 yaş için evlilik?
Nerden anladınız evli olduğumu 😂
Sorması*
Bir bakışım yeter 😃, sular durulmuş sizde 😝
Yanlış anlamışsınız sjeje
Denizimiz dalgalı desene 😝
Okyanusta yaşıyoruz
Beni de alır mısın birlikte yaşarız 😄😏
Olur gel aşko
O ne ya kole o
Canlı yayına çağırdığı mağdur olan adamı kızdırıyor, adam bir anda FBI ya bağladı wwndbdjs
Biraz daha kizdirsa kadini soyup cocuk sahibi edecek tovbe tovbe☺️
😝😝😝
Ben de aslan olurdum☺️
Başka ne yapardın
Sahibim ne derse onu☺️