1 bölümü yayınlanan Duy beni dizisini izledinizmi Nasıl buldunuz? 💎🎬
✨

Evet, izledim bu yaz can sıkıntısından bütün saçma sapan ne varsa her şeyi izlemeye karar verdim TV'de şöyle bi bakındım da bizim yönetmenler şimdi de okul dizilerine takmiş hangi kanala baksam öğrenci😃 Tozluyaka dizisini daha çok beğendim ama bu dizi Netflix tarzı bir şeydi özellikle kızların makyajı ve tarzı oldukça dikkat çekiciydi hoştu beğendim💃
Evet izledim. Zorbalık anlatılıyor güzel dizi.. Zengin okulunda okumak isteyenlerin sonu.. Tozlu yaka da öyle.
Oralı mısın bilirmisin
Nereli miyim 🙃
Zengin okulu dedin ya yani bu tarz yerlerde okudun mu demek istedim aslında Veya bu tarz yerlerde oturdun mu
Hayır okumadım sadece dizileri sık takip ederim. Güneşi beklerken dizisi vardı eskiden onda da hep aynı olay olmuştu. Aslında dizi deyip geçiyor millet ama içinde verilmek istenen mesaj çok güzel. Hayallerindeki şey sandığım kadar da güzel değil mesajı
Ama gerçekten güneşi beklerken çok güzeldi finale kadar izledim
Aynen öyle mesaj güzel
Güneşi beklerken her bölümüyle mükemmeldi ilk 25 bölüm özellikle ormandaki kulübe sahnesi :) bambaşka bir diziydi ya
Aynen öyle
Okulumuzu eğitim sistemimizi aşağılayan bir dizi daha izlemeyin şunu Allah aşkına
İzlemedim sadece yorumları merak ettim izleyenler gözünden Aslında biraz da gerçekler Buda etki ediyor tabii ki
Bozkurt ordusunu yok edemeyince yavru Bozkurtları bozdular
Evet öyle
Cevap
20Cevap
İzlemedim
Elite , yan çakması gibi :D başarısız olmuş
Bence alakası yok
Bence de yok ama işte :D
Soyledigin dizide sürekli ezilmeye işte şiddet falan var mı eğer varsa o zaman çakması diyebiliriz
Elite izlemedim oma göre yorum yaptım daha öncede söylemiştim
😅
Tamamen çakması canım. Burası TR dizileri olduğu için sadece erotik sahneler yok o kadar. yoksa diğer şeyler ve konular hep aynı yapmışlar.
lakin becerememişler.
O soyledigin sahneler olmasın zaten yeterince çocuklara kötü örnek oluyorlar bir de o eksikti Ama çok fazla kadınları küçümseyen diziler yapıyorlar Ve mide bulandırıcı
Yabancılarda bunu yapıyorsa aynı yorumu yapıyorum
Aman sanki Tr dizileri çok iyi. şimdi şuraya tek tek sıralarım da nyse :D
Tamam işte iyi değil zaten ama saçma sapan sahneleri de verirlerse o zaman bu çocukların akıbeti ne olur Hepten gider herhalde
Sence o çocuklar bilmiyor mu? güldürme beni :D senden benden daha iyi biliyorlar artık.
Herkesin yetiştirdiği
çocuk kendine sermaye olur
Ben doğru yetiştirmeye çalışıyorum😇
Her şeyin bir zamanı var öğrenmeleri gereken bir zaman ⏱
Evet bende öyle diyorum ama artık birinin öğretmesine gerek kalmıyor. çocuklar kendiliğinden görüp öğreniyor
Görmeyi engelleyemeyiz
Başıboş bırakmayı engelleyebiliriz
25 yaş ve üstü kişiler lise karakterleri oynayınca aklımın odalarında küfürler çınlanıyor 😃
Cok sacma ya hele çorap üstüne topuklu giymeleri iyice Aacma turkıye de kolej okullarında bile yoktur boyle tipler
Bencede ilk ve farklı yorum😅
Böyle özenti ve yapmacık şeyleri hiç sevmiyorum yaa
Yeni başlayan bi diğer tozluyaka dizisine benzettim biraz
İzlemedim İzlemem de Yine Saçma Boş Bi dizi olduğu Kesin Zaten Maalesef Şimdiki dizilerin çoğu Boş
İzleme şansım olmadı ama tozlu yaka varken bunlarada şans tanımazlar gibi
Ülkemin dizilerini hayatta izlemem ay yapım dışında.
Başta çıkan leila sarkisi ve dansı gördükten sonra şans vericemi sanmiyorum
Hayır pek bana hitap etmiyor
30 yaş üstü sinema artistleri yine 18 yaş altı liseli dizisi çekmiş ve yine milyonlarca canım bu diziyi izlemeye başlamış
Prim vermemek icin izlememeyi dusunuyorum ama yakisikli cocuk gorursem dayanamam izlerim akfhaofhaldh
Yo izlemedim ama lise dizilerini seviyom kardeslerim, kirgin cicekler , tozlu yaka yi izliyorum ztn
yine saçma sapan bir liseli dizisi daha. bunlara prim vermeyin nolur ya
izledim klassk fakir kiz okulun zengin yakışıklı erkegine ask olur vs hic sevmedim
Elite filminin türk versiyonu gibi olmuş ne zaman özgün olucak bizim millet
elite kadar cinsellik var mı cidden
formaları bile benziyo cidden ama bizimkilerin forması daha kalitesiz olmuş :d
bakarım sağol öneri için
İzlemedim
Yine ne saçmalıklar var acaba
Hiç bir diziyi bilmem
İzledim güzel dizi tabi sonradan bozmazlarsa
İzlemedim nasıl güzel mi önerir misiniz
Yine mi ergen dizisi pfff
Duydum ama izlemedim henüz
Küçük sırlar izledim ben
Saçma sapan yaz dizileri
Çook az baktımda çok saçma geldii..
İzledim aşko kuşko
İzlemedim ama görsel utandırmaya yetti.
Dizi sevmiyorum genel olarak
Evet izledim, bence güzel heyecan verici
Nerde yayınlanıyor o
İzlemedim çiçeğim 🌸
Ben de izlemedim kuzum merak ettim izleyen var mı diye💚
Klasik gençlik dizisi gibi görünüyor izlemem muhtemelen hep aynı şeyler 😇💜
Aynen kuzum valla televizyonu unuttum desem yeridir haya yeridir 😂🌸
Kesinlikle ben de öyle izlenecek bir şey yapmıyorlar eski dizilere baktığım oluyor ne güzelmiş eskiler 😅🥰
Aynen öyle ne varsa eskilerde var😇💖
Güzel mi? Duydum ama izlemedim henüz
Bende izlemedim merak ettim seven oldumu diye
Hayır
beğenmedim ergence
Favori dizim :)
İzlemedim
hayır izlemedım
Şimdi izliyorum
Biraz izledim de birdaha izlemem
izlemedim
dizi izleyemiyorum maalesef