Dizi film ne önerirsiniz? Var mı listenizde güzel yapımlar? 🙄

Dini Filmler İzlenmeli Tabiki de Bu Gün Mübarek İslami bi gün Televizyonda Görüyorum Bayrama özel şarkılar Eğlence Bayram bu mu demek Mübarek Güne Büyük Saygısızlık TGRT Belgesel Kanalıni öneriyorum her zaman Hazretleri Mübarek Evliyalarin hayatları anlatılıyor 😊
Var. The good place güzel komik bir sitcom
Bakacağım buna teşekkür ediyorum
Rica ederim
Walking dead😃
Bir yerden sonra sarmıyor o ya ama teşekkürler yine de 😂 başka önerin varsa listeme ekleyeyim
Acaba spoiler mı versem ne yapsam 🙄😂😂 son yazdıkların güzel bakabilirim onlara arada sahneleri denk geliyordu
Aa bu da olabilir fragmanlarını görüyordum ama bakmamıştım ekledim listeme
Ya ama çok söyleyesim geldi 😂😂
Tamam sustum bir iki üç tıp 🤐😂😂
Ben de önereyim sana Game of Thrones ya da Prison Break bakmadıysan tavsiye ederim güzel dizilerdir
Ne demek efenim 😊
Sonlara doğru tadı kaçtı haklısın
Aslında on numara dizi kaldırmamaları lazım ama. Neyse sonra internetten bakarsın olmazsa wd’den sonra
Buna hiç bakmadım denk gelmedi zaman olursa göz atayım
Saçma sapan Türk dizileri için yabancı dizileri harcıyorlar
Sen baya dizikolik filmkoliksin ben de kendimi çok izliyor sanıyordum 😄 dizi film arayacağım zaman ilk sana sormam lazım 😂
Parazite baktım çok güzeldi sinemada izlemiştim Antalya’dayken
Joker var güzeldi bakmadıysan
Daha fazlası var yani 😂 Prometreus var geçen bakmıştım güzeldi
Ona bakmadım yani göz atmıştım güzel bir şeye benziyor
Nefesini tut’a baktım güzeldi intersteller’e de baktım güzeldi diğerlerine bakmadım
Greta’yı bir ara gördüm bakacaktık ama kaldı öyle, en iyi teklif var aklıma gelen bakarsın Ruhlar Bölgesi var korku seversen
Benim bi ara rüyama giriyordu uzun süre bakınca sonra sonra alıştım 😂 bakarım sen de şeye bakabilirsin 3 Idıots ve Bitirim ikili
Efsane filmdi 😄
İzlemedim ama güzel diyordu bir kaç arkadaşım. Truman Show’a baktın mı?
Herkesin zevk-i ayrı dene bence 😂 bence seversin değişik bir film Truman Show bana güzel geldi denemeye değer
Sen de sağol tüm öneriler için çok çok teşekkür ediyorum bir sürü film dizi birikti listemde sayende 😄🙂
Cevap
3Cevap
Deadpool, Rampage, The Mag
seviye16
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?