Diziler & Filmler Bu diziyi benim gibi sürekli izleyen var mı :)) ? Duyguyuklu88 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kaç kere izledim ama doyamıyorum resmene Doktorlar dizisine 😂 Bu diziyi benim gibi sürekli izleyen var mı :)) ? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İzlemek zorunda kaldık bir dönem her yaz ekranlarda idi 1 12 Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl :))) Yorumla AlpayG +1 yıl Zenaaaaan 😀 Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl arslan nasıldı :)) Yorumla AlpayG +1 yıl Sapık arslan 😀 Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl ela güzeldi :)) Yorumla AlpayG +1 yıl Ela çok da güzel kadındı Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl evet ama şu anda çok bozulmuş estetikten Yorumla AlpayG +1 yıl Ciddi mi aşıktım ben ona ya 😀 Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl evet çok değişti aşırı zayıf ve yüzü çöktü :)) Yorumla AlpayG +1 yıl Güzel günlerdi o zaman insanlar bu kadar kirli değildi Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl evet ilkokuldaydım :)) Yorumla AlpayG +1 yıl Kaç doğumlusun Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Efsaneleşmiş, hatta türkler tarınfan kült olarak tarihe damga vurmuş daktırlar dizisi. Türk dizisi izlemeyen beni bile kendini 3 sn boyunca izlettirmiştir. 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 544 cevap paylaştı. Arslan Julide favori ciftim 1 3 Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl Çapkın arslan :)) Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Capkin Burak :) Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl Evet o ilk sezondaydi😅 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl ramazan aylarının vazgeçilmeziydi bir zamanlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İzlemek zorunda kaldık bir dönem her yaz ekranlarda idi
:)))
Zenaaaaan 😀
arslan nasıldı :))
Sapık arslan 😀
ela güzeldi :))
Ela çok da güzel kadındı
evet ama şu anda çok bozulmuş estetikten
Ciddi mi aşıktım ben ona ya 😀
evet çok değişti aşırı zayıf ve yüzü çöktü :))
Güzel günlerdi o zaman insanlar bu kadar kirli değildi
evet ilkokuldaydım :))
Kaç doğumlusun
Efsaneleşmiş, hatta türkler tarınfan kült olarak tarihe damga vurmuş daktırlar dizisi. Türk dizisi izlemeyen beni bile kendini 3 sn boyunca izlettirmiştir.
Arslan Julide favori ciftim
Çapkın arslan :))
Capkin Burak :)
Evet o ilk sezondaydi😅
Zamanında izlemiştim bir daha izlemedim.
ramazan aylarının vazgeçilmeziydi bir zamanlar