Bana göre tarihin gelmiş geçmiş en iyi serisi. İzlemeyenler çok büyük bir kayıp içindeler.

Bana göre tarihin gelmiş geçmiş en iyi serisi. İzlemeyenler çok büyük bir kayıp içindeler.
İçimden bir his, çok çok daha güzel bir hale gelecek diyor. Zamanına göre epey güzel bir yapımdı hem anlam dünyası açısından hem görsellik açısından hem de alt metinler açısından. Duyduğum kadarıyla epey büyük bir maddi destek ile çok daha güzel şeyler ortaya çıkacaktır. Bekleyip göreceğiz
Izlediim ilk izledigimde cok korkmustum kucuktum o zaman, hala ara ara izledigim zaman bi urperirim. Bana nedense cok gercek geliyor yuzuklerin efendisi dunyasi. Harry potter ne kadar hayal dunyasi gibi geliyorsa yuzuklerin efendisi de o kadar gercekci geliyor. Sanki gelecegi gosteriyor gibi. Inandigimiz cinler, periler insanlar, yecuc mecuc deccal falan gibi kavramlar bu filmde yer aliyor gibi hissediyorum.
Hayır, nedense bir huyum var böyle çok duyulmuş şeyleri izlemem. Harry Potter'ı bitirmedim, Yüzüklerin Efendisi, GOT, Squidgame filan hiç birini izlemedim 😂 lcdp'i bile herkes bitirdikten sonra izledim tamamını. 🌸
İlerde kocamla izlerim 😅
ASlında yayınlanacak olan sanırım Rings of Power diye biliyorum. O bambaşka bir age anlatır ki kitaplarda bile arada kalmıştır aslında.
Tüm seriyi manyak gibi defalarca izledim. Replikleri ezberimdedir
Cevap
18Cevap
Evet izledim yakın zamanda unuttuklarımı tazelemek için tekrar izlemek istiyorum.
Excented versiyonlarını bile izledim
Yüzüklerin efendisi ve Hobbit serisini izledim. dizisini de izlemeyi düşünüyorum
Yok ben bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum tarzım olan bir yapım değil sevmiyorum izlemeyi düşünmüyorum izleyecek olanlara da iyi seyirler şimdiden💃
Netflix çıkarıyorsa legolas zenci gay olur gimli aslında kızdır trans çıkar aragorn ve frodo evlenir
inşallah sapık netflix yapmaz
netflixin yapmaması için salavat zinciri...
Bir filmi asla iki kere izleyebilen biri degilim. Ama bu uclemeyi belli araliklarla iki kere izledim. harry potterla ayni kefeye koyanlar olmus ama degil. Ancak su andaki ergen tayfa icinde totos ve lez olmayan hicbiseyi izlemiyor. O yuzden sevmeyebilirler. Acaba dizisi bu yuzden mi cikiyor?🙂 ulkenin su andaki sosyokulturel duzeyini gozonune alirsak orklarla elflerin olayi ilgi cekebilir😄
Hiç izlemedim, popüler olduğundan büyük ihtimalle, bazı popüler olan şeylere bakasım gelmiyor.
Bir ara hobbit lotr izleyip üstüne kitabını okuyup tekrar filmleri ikişer kere izlemiştim 🤷🏻♀️
En sevdigim filmm yaa Legolas, Orlando Bloom en sevdigimm oyuncuu adam cok yakisikliydi yaa simdi yaslanmistir hahahahaha
Evet izledim. Her bölümünü neredeyse. Çok severek izledim her bölümünü diziye çevrilirse bu kadar tutarlı bilmem ama.
Harika bir film her ne kadar görsel olarak hataları olsa da.
Filmini izledim. Dizisiniz de izlemek isterim. 😎
İzlemedim. Hiçbir şey kaybettiğimi de düşünmüyorum.
İlk filmini bu sene ve 5 gibi günde izledim, izlenmiyor
Filmi izlemeyen çok şey kaçırır. 3 yüzüğün verilme hikayesi çok güzel.
Yüzüklerin efendisi serisine çıkacak dizi bir hakarettir net
İzlemeyi okumayı ezberlemeyi geçtim
Soundtracklerinden playlistim var :D
Evet izledim bayıldığım bir seriydi ve merakla bekliyorum
O kaybı derinden yaşıyorum demek isterdim 😂 zerre umrumda değil ya
100 defa falan izledim hala da izlerim sıkılmadan 2018 den beri dizisini bekliyorum mutlaka izlicem
Dünya ikiye ayrılır; Yüzüklerin efendisi izlemiş olanlar ve izleyecek olanlar..
Yok hayır hiç izlemedim
Daha filmini izlemedim ben. 😑
Hiç sıkılmadan defalarca izlediğim nadir filmlerden
Filmlerine aşık bir insanım. İzle izle sıkılmam ama her şeyin tek hali güzeldir bence dizisi sarar mı bilemiyorum.
İzlemedim izlemiycem de
Bilgi verir misin filmi toplam kac seriden olusuyo ve isimlerini yazar misin
Kaç defa izlediğimi bilmiyorum... 💯
İzledim. Çok sevdiğim film serilerindendir.
Mükemmel bir üçlü seri
Önce dizisini izlemeyi düşünüyorum
Harika seri izlemeyen gitsin hemen izlesin bence
Birden fazla izledim.
İsmimdeki lordofthe nin kaynağıdır
Hiç izlemedim benlik değil
İzlerken sıkılmıştım belki sonrası güzeldir
İzlemeedimm
İzlemedim.
Hemde defalarca
Hayır izlemedim maalesef
Hayır