Ben film izlemeyi öneriyorum ve Netflex de izlemeye başladım bile. Diğer platformlardan ve internet üzerinden de izleyebilirsiniz. Aksiyon, fantastik ve heyecana ne derdiniz?
Æon (Aeon) Flux - "The Walls Came Down" 2415 In Bregna
Güncellemeler:
Ben film izlemeyi öneriyorum ve Netflex de izlemeye başladım bile. Diğer platformlardan ve internet üzerinden de izleyebilirsiniz. Aksiyon, fantastik ve heyecana ne derdiniz?
Æon (Aeon) Flux - "The Walls Came Down" 2415 In Bregna
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53Abi Özüm İzmirde'ki manevi dedemle sohbet ediyordum ara verdim ve sağolsun kızçeler grubumdaki arkadaşlarımla şarkı faslı vs 😊😊Olduğun şehirde daha da güzelleşirsin misali
Ne güzel. Sılai rahim yapmışsın. Aferin. Senin olduğun her yer eminim daha da güzelleşiyordur melek kardeşim. 🌸
Estağfurullah abicim 😊
🍃🌸🌺
Ev işi ne olsun yarın işe gidicem 2 gün tatil yaptım ya biraz koyuyor işe gitmek ama olsun
Oh ne güzel. İki gün dinlenip enerji topladın. Senden iyisi yok. 😎🌸
Dinlenmekmi😂😂
Aaa dinlenmeye fırsat bulamadın galiba. Neyse dikkat et kendine. Enerjin bol oldun prenses… 🧿🌸🍃🤪
Kızlar yine benim iş yerinde balkonda müzik açık kefifler süper,👍🧿
Ben de gelmek istiyorum. Lütfeennn. 🙏🌸🤗😎
Kızlar var burada kardesimde çok gelmek istedi hatta beni tanistir aramı yap sana tek kapılı araba alicam dedi kesinlikle olmaz dedim😂 durumda görünce kızları😂😂🧿
Yaa. Tahminimden güzel ortam olmalı. Kardeşim haklı bence. Ama ben onlardan çok seni daha yakından tanımak istemiştim. Tahmin edersin. Bu bir gün olacak, kalbim buna İnan diyor ve ben ona inanıyorum. 🌸🤗
Seymenler ler de takılacam abi bu gün bira ortam güzel olacak gibi
Tercihine saygı duyarım
Sabahtan arkadaşla birlikte denize gittik gezdik yürüyüş yaptık sonra da eve geldim internette vakit geçiriyorum. Güzel bir pazar günü oluyor denize gitmek iyi geldi.
Şarkı dinliyorum odamda
Pazartesi geldi, hafta sonu tatiline devam mı?
Bir lavanta köyü yaptım geldim
Resim istiyorum. Çok severim. Nerede?
Isparta'da:)
Kaç metrekare
Senin lavanta bahçen var sandım. Yanılıyor muyum?
Benim yok keşke olsa :)
Evde boş boş oturuyorum
Cazip bir şekilde doldurmak elimizde. 😃