Diziler & Filmler Dünya'nın en arzulanan casusunu biliyor muydunuz? Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mata hari.1917'de kurşuna dizilirken 12 askere öpücük gönderdi,8'i isabet ettirmedi.😎 Dünya'nın en arzulanan casusunu biliyor muydunuz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet duydum biliyorum. Şimdi yıllarca erkek erkeğe takılan kişilerde özellikle fazla cezbedici olmuş. 1 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Teşekkür ederim bu bilgi hayatımda aşırı işime yarayacak. 👍 0 1 Yorumla Aso6533 +1 yıl 🙄 dalga geçmek için görüş yapmayın lütfen sizi zorla soruya davet eden yok! Yorumla
Erenikov Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl 4 ü nasıl kıymış peki 😂 Aynı şeyi çok yakışıklı bir casus yapsaydı etkilenip boşa atar mıydın 0 0 Yorumla
Eskilerdenbiri0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Vay be o kadar da etkileyici değilmiş 1 2 Yorumla Aso6533 +1 yıl O zaman öyleymiş demekki. Yorumla Eskilerdenbiri0 +1 yıl Olabilir enteresan 😅 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Duymuştum bende 1 1 Yorumla Aso6533 +1 yıl Ne güzel, birinci Dünya Savaşı'nın 10 casusundan biriydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğe dansöz dü. idama götürülürken büyük bir soğuk kanlılıkla gözlerinin açık olmasını istemiş ve onu kurşuna dizen askerle öpücük göndermiş 🤭 Yorumla
kjhzxjkckcjkx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bilerek vurmamışlardır 1 3 Yorumla Aso6533 +1 yıl Öpücük attığı için. Yorumla kjhzxjkckcjkx +1 yıl sen erkekleri bilmezsin Yorumla Aso6533 +1 yıl Muhakkak. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet duydum biliyorum. Şimdi yıllarca erkek erkeğe takılan kişilerde özellikle fazla cezbedici olmuş.
Teşekkür ederim bu bilgi hayatımda aşırı işime yarayacak. 👍
🙄 dalga geçmek için görüş yapmayın lütfen sizi zorla soruya davet eden yok!
4 ü nasıl kıymış peki 😂 Aynı şeyi çok yakışıklı bir casus yapsaydı etkilenip boşa atar mıydın
Vay be o kadar da etkileyici değilmiş
O zaman öyleymiş demekki.
Olabilir enteresan 😅
Duymuştum bende
Ne güzel, birinci Dünya Savaşı'nın 10 casusundan biriydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğe dansöz dü. idama götürülürken büyük bir soğuk kanlılıkla gözlerinin açık olmasını istemiş ve onu kurşuna dizen askerle öpücük göndermiş 🤭
evet internette okumuştum
bilerek vurmamışlardır
Öpücük attığı için.
sen erkekleri bilmezsin
Muhakkak.