Yani her şeyi bilmesine ve görmesine rağmen aylarca sustu. Belki baştan konuşsan konu buraya kadar gelmezdi. Birde sapık gibi videoya aldı :D Tarihin ilk ifşacısı olabilir :D
Yani her şeyi bilmesine ve görmesine rağmen aylarca sustu. Belki baştan konuşsan konu buraya kadar gelmezdi. Birde sapık gibi videoya aldı :D Tarihin ilk ifşacısı olabilir :D
Her şeyi bilmesine rağmen susması bir tık bence normal. Ben şu an öğrendim videoya aldığını. O bölümünü ben izlememiştim. Aldıysa elinde kanıt olur vs ispatı kolay olur. Yalnız ispat olmasa Bihter "Adnan, yalan söylüyor. Bizi çekemiyor. Evliliğimize zarar vermeye çalışıyor." deyip yalan söyleyebilirdi. Adnan, da sadece şüpheye düşmekle kalırdı ama belki sevgisi ağır gelir ve evliliğini bozmazdı. Hem de elinde kanıt olmadığı için emin de olamazdı. Yani her şeyi bilip susan insanlar bence bir bildiği olan insanlar da olabilir dediğim gibi "Bizi ayırmaya çalışıyor. Bizi çekemiyorlar." diyen ve buna inanan aptallll çok. Kemal'im yapmazcılardan çok bir şey dışarıda yok. Hal böyleyken kötü olmamak için müdahale etmek istememiş olabilir.
Cemile'ye yüz vermemesi olayına gelelim. İnsan sevmeyince sevmiyor. Nerede görülmüş sevenin sevilmiş olduğu? Hem siz erkekler olsanız şu an "Seversiniz sizi sevmeyen, üzen insanları sevmeyi." derdiniz. Aslında bunun kadını, erkeği yok. Bence de "Seven değil miken yaranır."
tabi ki insan zorla birini sevemez ki..
Aynen öyle. Zorla güzellik olmaz. Hatta zorla yapılıyorsa bir şey olacaksa da olmaz.
Teşekkür ederim.
Bazı gerçekleri söyleyebilmek başka facialara yol açabilir... bazen insan mecbur susuyor. Bende böyle bir şeye tanık olup susmuştum ama hep ima ediyordum çocuk kabullenemiyor aptala yatmayı tercih ediyordu en sonunda patlak verdi olay boşandılar... Şimdi kız uyuşturucu batağında oğlan başkası ile evlendi ve çok mutlu, maşallah. Herkes hakkettigini yaşıyor bu hayatta hiç acele etmeyin
Bazen beklemek yorsa da en doğrusu bu sanırım
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence sinsi bir karakterdi
Ve kıymet bilmez bir adamdı
Cemile onu okadar sevmesine rağmen
Gözü görmedi
Nihale aşıktı
🤦🤦🤦 Bihterin kemikleri kalmadı hala Beşir diyorsunuz 😄
Beşir bence kilit karakterdi. Olmasaydı dizi farklı bitebilirdi
İki lafı bir araya getirmedi it
İyi gibi görünüp tam bir kötü bence.
Kötü diyemem ama ruhsal analiz edersek mantıksız, vefa borcu hissi altında ezilmiş ezik biri diyebilirim. Zaten ciğerlerinin iflas etmesi, boğazından kan gelmesi falan söylemek isteyip de söyleyemediği şeylerden ötürü. Halit Ziya Uşaklıgil müthiş roller yaratmış 👍
Asiri kotu bir karakterdi. Ezik rolunu cok guzel oynadi ama hem ekmek yedigi kaba tukurdu adnan beye zamaninda soylemedi, hem tehdit etti, hem geri gelip onlarin gozunun onunde yasadi. Ne yaptigi belli olmayan temiz kalpli gibi gorunen ama aslinda fesat bir karakterdi. Sevmem kendisini
Beşir'i baştan beri sevmemiştim. Hep soğuk ve duygusuz bir karakteri vardı.
Susup susup düğün günü ortalığı karıştırdığı an tamamen bitti benim için 😄
Başta konuşsa belki herkes için daha farklı bir son olurdu.
Beşir bile kendine bu gözle bakmamıştır ne güldüm ama tespitlerine 😄😄
Şu cemile'yi tersleyip duruyordu ya En çok ona sinir oluyorum gül gibi kızdı kendisi için ölüyordu inadına Nihal Nihal diyordu 😒
Her defasında beşir acaba bu sefer söylermi diye izliyorum asjajjaa gerçekleri söylerse kötü şeyler olabilir diye korkan bir karakterdi haklı bir sebep mi bence degil
Sinsi Beşir
Bilmiyorum ki iyimiydi kötümü hiç karar veremedim biraz fazla aşık tı verem olacak kadar. kim aşkından verem olmuşki bu güne kadar Beşir gibi.😃
O karaktere bastan sona gicik oluyordum. Erol tas a bile o kadar ayar olmamistim ne gicik biseydi o oyle adamin ekmegiyle oynuyordu bide garip garip triplere giriyordu.
Bihtersiz bir Aşkı memnu yorumu olmazdı :d katılıyorum izlerken aynı şeyleri düşündüm. Çünkü ifade etse belki Nihal için de daha iyi olabilirdi.
Şu diziyi hala izlememiş bir ben mi varım? 😅
Galiba :D
Yenisi çekilsin de, onu izleyeyim. Adı da alan memnun, veren memnun olsun. 😅
Mantıklı :D
Beşir susmasaydı ne o gizli gizli yiyişmeler, ne Beni beni Bihter'iniler yaşanırdı. Aferin Beşir..
Huzur içinde yatsın.
Çocukken bu diziyi annem izler bende Beşir için üzülür ağlardım kötü karakter o değil Behlül daha kötü yatmadihi kız kalmadı
Beşir'in yanlışı en başta Adnan beye söylememek oldu. O yüzden aptal bir karakter. O söylese erken final yapardı.
Ayy canım dizim ya zbxhxb
Beşiri pek de sevmezdim
sonuc olan besire oldu zaten hiç mutlu olmamış
Beşir karakterini hiç sevemedim. Bencede kötü biriydi.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş