Yazın izlemek için dizi/film arıyorum. Neler izleyebilirim?
(Her tür olabilir)
(Her tür olabilir)
The Boys öneririm kesinlikle, bir tane kötü yorum bulamazsın. O kadar iyi ki cidden teşekkür edeceksin. Film olarak da her tür olursa sana macera türünden Gold filmini öneririm. Hem biyografi ve hem de macera karışımı olan bu filmi çok sevmiştim.
Teşekkür ederimmm 🙏🏻🤍
Film olarak:
Midnight
A quiet place 1-2
Bird box
Wonder
Better days
Who * i?
Cennetimden bakarken
Dizi olarak:
Léa'nın 7 yaşamı
All of us are dead
Happiness
One ordinary day
My name
Nevertheless
The penthouse 1-2-3
You 1-2-3
Control Z 1-2
One of us is lying
The summer i turned pretty önerebilirim
Aslında daha çok var ama ne tür hoşuna gider bilemedim öyle karışık yazdım umarım izleyip beğenirsin ☺️
Wwoooowwww tüm yaz izlesem bitmez herhalde😂🤤 Çokkkk teşekkür ederimmmm en kısa zamanda başlıycam 😍🥰🌟🌟🌟
😄😄 kabul biraz fazla oldu. Artık izle izleyebildiğin kadarrr. Rica ederrriiimm keyifli seyirler umarım beğenirsin hepsini ☺️🥰
Bayaaa fazla😂😂😂 aynen öyle izlerim izlemeye film dizi arayınca ilk buraya bakıcam 😂😂😂👊🏻👊🏻👊🏻
Tamamdırr sevdiklerin olunca yaz bana dizi/ film hakkında konuşabiliriz istersen 😇 iyi seyirler şimdiden ✨✨
Teşekkür ederimm tabii çok isterim konuşmak...
Tamamdırr istediğin zaman yazabilirsin 🥰✨👌🏻
Bilim kurgu olarak maymunlar cehennemi filmi var seri şekilde 3 filmi var hepsi de muhteşem yapımlar bakmanı öneririm. Dizi olarak Game of Thrones izlemeniz tavsiye ederim Prison Break da var sevdiğim ona da bakman lazım.
Teşekkür ederimmm en kısa zamanda bakmaya çalışacağım 🌟🙏🏻🙏🏻
Rica ederim 🙂
Dizi olarak
Supernatural
Teen wolf
Prison break
Film olarak
Marvel filmlerini izle.
Teşekkür ederimmm👊🏻🌟
keyıfli seyirler..
Teşekkür ederim🥰🌟
Tskler
Cevap
2Cevap
Fresh 2022 netflix yapımı bir film. 1.5 saat süreli.
Flört uygulamalarında uygun bekarları bulmaya çalışan Noa (Edgar-Jones), markette sevimli bir adam olan Steve (Stan) ile karşılaştığında şansına inanamaz. Modern flörtün dehşeti, genç bir kadının bu yeni erkek arkadaşının olağandışı iştahından kurtulmak için verdiği cüretkar savaşta görülüyor.
Aaa teşekkür ederim güzel açıklaman için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
The walking dead.
Uzun hikaye ben çok beğenmiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?