Ryan Gosling gibi ciddi-karizma bir adamı Barbie'nin Ken'i olarak görmek birçok kişiyi güldürüyor ve şaşırtıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Barbie filmini bekliyor musunuz?

Ryan Gosling gibi ciddi-karizma bir adamı Barbie'nin Ken'i olarak görmek birçok kişiyi güldürüyor ve şaşırtıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Barbie filmini bekliyor musunuz?

Bence daha altın orana sahip oyuncular varken Ryan ghosting'i seçmek birazcık popüliterliğe hizmet etmek olmuş Açıkçası ben adamı ne yetenekli buluyorum ne de yakışıklı buluyorum yani karizması Yok genel anlamda karakteri deadpool'a da andırıyor o açıdan da sevmiyorum Bence adamın tek baş alırsın Blake ile evlenmesi.
Keşke olay sadece dış görünüş olsa yani mesela Tom Hiddleston. Mesela Dış görünüş anlamında istenilen ölçüleri uymaz ama çoğu oyuncudan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum ve onu bu durum daha karizmatik hale getiriyor
Cevap
3Cevap
Beni de güldürdü. Ancak saygı duymak lazım bazen böyle farklı rollerde görmek tuhaf olsa da film bittikten sonra iyi olmuş denilebiliyor
Bence başarılı bir oyuncu ve role yakışmış
Hayır beklemiyorum baya değişik olmuş ne diyim saygı duymak lazım 😅
Samet Liçina, Ryan'dan daha çok Ken bence 😂
Cok yapay duruyor hic benlik degl
Bu adamın nesi karizma gözleri kaymış
İlahi komedya a.. q
İyi olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?