Severus'u bize hep kötü lanse ettiler. Harry Potter'a kötü davrandığı için ama meğerse ilk aşkı hiç unutamadığı platonik sevdası Lily için koruyormuş. Zalımsın dünya

Severus'u bize hep kötü lanse ettiler. Harry Potter'a kötü davrandığı için ama meğerse ilk aşkı hiç unutamadığı platonik sevdası Lily için koruyormuş. Zalımsın dünya

Severus Snape koca yürekli bir adamdı. Başta sert kötü bir karakter gibi durdu ama son filmlere doğru içinde nasıl bir iyilik olduğunu hepimize gösterdi. Bu rolü canlandıran kişi oldukça başarılıydı güzel seriydi iyi ki böyle bir yapım izlemeye imkanımız olmuş.
Cevap
2Cevap
Çok koca yürekli bir adamdı.
dumbledore ile olan o son diyaloğu beni bitirdi zaten.
D- Halen mi Severus unutmadın mı?
S- Hiç bir zaman.
bu diyaloğa kalbimi bıraktım ya
Evet cesur ve iyi biri
Ters köşe yapılmaya çalışılmış bir karakterdi ancak aslında iyi olduğu bariz belliydi.
Nasıl belliydi ya. Filmin başından beri sürekli potter ve dumbledoor ile ters düşüyorlardı.
Ters düşmesine rağmen adildi. Ayrıca kitaplarını okuyunca daha belirgin şekilde ortaya çıkıyordu.
Ah Severus🖤 Voldi onu öldürürken nasıl da üzülmüştüm.😪 ya Harry 'nin sonradan gerçekleri öğrenmesi...
Evet cok gizemli bir karakterdi
Siyah renk ve ona saç yakısıyor
Harry basrol olsa da o da gizli basroldu bence
Koskacaman yürekli 😔 yakında tekrar baslicam seriye
Onu bilmem ama kuzey Güney de Güney haklıydı bence
Ne alakası var. Güney tam bir ş... rfsizdi. Kuzey kazada suçu üstlendi ses etmedi ele vermedi. Güneye aynısını yaptılar şaka bile güney yine ben yapamam dedi. Kuzey'i hep kıskandı kuyusunu kazdı. Habil ile Kabilden sonra ki en büyük kardeş düşmanlığı bu ikisi arasında geçti :D
Valla yüzde yüz Güney haklıydı. Kuzey elaleme adamlık dersi verirken gidip yengesiyle evlenen bi kartondan kabadayıydı
Yengesiyle evlenen mi? Yalnız Cemreyi daha Güney ona aşık değilken seviyordu liseden beri ama söylemiyordu.
Kuzey de Güney de ikisi de berbat karakterler. Ben tam izlemedim Kuzey sürekli o kadar gergin her şeye yükseliyor ki hiç hoşuma gitmiyordu izlemek.
Söyleseydi, öncesi sonrası mühim değil abinin nişanlısı mıydı nişanlısıydı, o zaman hiçbir şekilde etik değil yaptığı, eleştirel düşünme yetini geliştirmeni öneririm ayrıca sana
Hiç Harry Potter izlemedim ve sayenizde spoiler yedim. Teşekkürler 😇
ahahahah :D :D :D bu spoiler değildi yalnız yani spoilerdan sayılmaz ya :D
İzlemem zaten ya :) Çocuk filmi gibi geliyor bana
Çocuk filmi mi? 32 yaşında adamım ben bile bazen izliyorum arada tekrar tekrar. Fantastik Canavarları bile izledim :D
Çocuk ruhlu erkeksin işte :) Kötü bir şey değil
evet az biraz var o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?