Böyle güzel bir insanı ağlayarak değil, eserleriyle konuşalım istiyorum. Bu unutulmaz karakterlerden hangisi senin favorin? 🌸

Böyle güzel bir insanı ağlayarak değil, eserleriyle konuşalım istiyorum. Bu unutulmaz karakterlerden hangisi senin favorin? 🌸
Enisi yatmak bu hareketlerin seni eksi duruma düşürdü gözümde sen isteyende ben istemem nenoldugu belli olmayan biriyle ne güzel bir bakış açımı körerttin nasil yaptın anlamadim ama his falan kalmadı amacım seninle sevgilinolalim değildi her neyse bosweriyorum iyi geceler
Allah rahmet eylesin rahmetliyi severdim ama bu karakterlerin hiçbirini sevmiyorum bu tarz filmler hosuma gitmiyor ama aile babası veya klasik aşk dram filmlerinde oynadığı karakterleri izlerim..
Battalgazi :D
Nur içinde yat güzel insan! Allah gani gani rahmet eylesin. Medyadan uzak, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan, gerektiği yerlerde gerektiği zaman olan yüce gönüllü bir insan :(
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hepsini çok seviyorum ben.
BattalGazi
Bütün tiplemeleri ve rollerini severim seçim yapmak yanlış ( kendi adima) yazdim... toprağı bol mekani cennet olsun inşallah 🙏
hepsi güzel. bir kral geldi ve geçti bu dünyadan.
8. kuşaktan torunu olmam hasebiyle, Battal Gazi
Cüneyt ARkın sadece tarihi filmlere sahip bir oyuncu muydu?
Gırgır Ali diyorum
Şıklarda ve yorumlarda ÖĞRETMEN KEMAL olmadığı için ülke bu halde...
Hepsi güzel ama aklima nedense öğretmen kemal geldi
ilk üçü
özellike karamurat benim çocukluktaki idolümdü hayalimdi.
Tarık akan ile maden filmindeki rolü en efsane olanı bence. ❤️
Hepside birbirinden güzel filmleri Allah rahmet eylesin
Hepsi hepsi. Valla şıklayamadım. Bu adam hangi karaktere girdiyse hepsinde en iyisi oldu.
Ayrım yapılması çok mümkün değil. Her rolünde ayrı ayrı iyiydi.
Onun oynadığı bütün karakterler harikaydı bence
Etme Köroğlu etme
Sen Bizi Rezil Etme
Seni Adamdan Saydık
Sen Bizi Rezil Etme
Bir eğitimci olarak tabii ki Öğretmen Kemal diyorum. Kendi kişiliğine de oldukça uygun bir rol idi. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet etsin diyelim.
Baba Kartal
Oğul
Kılıç Bey
Babanın Oğlu
Hiçbir Cüneyt Arkın filmini baştan sona izlemedim. Bu da benim ayıbım olsun
Köroğlğğ haaağğ Köroğluğğğ gösteririm ben o köroğluna!.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş