Şu ana kadar izlediğiniz yabancı diziler arasında zirvede olan dizi hangisi?

Şu ana kadar izlediğiniz yabancı diziler arasında zirvede olan dizi hangisi?
Breaking Bad dizisidir. Ciddi anlamda efsane ötesi bir şey. İlk 3 bölüm sonrası olaylar öyle bir başlıyor ki bırakmıyor ha finalinde sen bırakıyorsun , ama o boşluk hissini geçirecek bir dizi bulamıyorsun. Çok değişik ya olay.
Çok fazla yabancı dizi izlemedim aslında tabii ki izlemek istiyorum ancak fırsat ve imkanım olmadı diyelim o yüzden 5-6 tane ancak izlemişimdir bunların içerisindeyse şunlar hoşuma gitmişti.
The witcher
Shadow and Bone
The wheel of the time
Selamlar,
Ben kesinlikle Prison Break dizisi demek istiyorum. Gerçekten bana göre döneminin bugüne kadar çekilmiş en iyi dizisidir. İnsan tekrar tekrar izlemelere doyamıyor gerçekten de. Bana göre bugüne kadar çekilmiş en iyi yabancı dizi bu dizidir.
Cevap
6Cevap
The witcher
Bir Gari Aşk dizisi hep zirvede benim için✌😂 onun dışında yabancı dizi değilde yabancı film izlerim genelde
Efsanelerden game of thorones, Lost, prison break, the walking dead, diğer - % 3, umbrella academy, lock & key, dark, daredevil, gotham hangisi birinci karar vermek zor
Fargo, Hannibal, Sherlock, Dexter, Got, Vikings olarak devam edebilir. Özellikle Fargo benim için bir başyapıttır.
Tek bir tanesine zirve diyemem beğendiğim her dizinin yeri ayrı benim için
Breaking bad. Daha benim için bunun üzerine geçen bir dizi olmadi.
Person of İnterest
Spartacus
Fringe
game of thrones 😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?