Better Call Soul'u bitirdim. Çok güzel bir diziydi.
Dark dizisine geçmeyi düşünüyorum. Önerir misiniz?

Better Call Soul'u bitirdim. Çok güzel bir diziydi.
Dark dizisine geçmeyi düşünüyorum. Önerir misiniz?
Selamlar,
Evet bende izleyenlerdenim. Dizi kadrosu o kadar fazla ki ilk başlarda karakterleri çok karıştırıyorsunuz. Neyse diziye gelecek olursam ilk öncelikle Haziran ayında sadece 3 bölüm izledim çünkü ilerlemesi biraz zor. Pek izlemek istemiyordum. Onun yerine daha kısa diziler izlemesi daha mantıklı geliyordu. Ardından millet bu kadar övüyor git bir izle dedim. Bir günde 8 bölüm izledim ve gayet güzel. ilk başlarında biraz sıkıcı oluyor. Âmâ olaylar ortaya çıkınca keyifli bir hal alıyor dizi. şu an 2. sezon 4. bölümün ortasındayım.
Öneririm tabiki, Almanların başarılır dizilerinden birisi. Lakin çok karışık geçmiş ve gelecek bazı yerleri aşırı beyin yakıyor , not tutan arkadaşlarım dahi olmuştu. O yüzden beyin yakması ve gerilimi olan bir dizi seversen tür olarak izleyebilirsin.
Cevap
12Cevap
Saçma bulmazsan güzel saçmalıyorlar
Evet güzel bir dizi
Breakong bad izledin mi? Soul onun devamı da.
Ve dark çok karışık dedikleri icin ben izlemedim
Evet izledim! 3 yıl önce bitirdim.
Breaking Bad harikaydı.
Timamm. Harikaydı evet ^
Son sezonda çok saçmalayıp işi sarpa sardılar, bayağı soğumuştum ben. Çok seveni var ama ben tavsiye etmiyorum. Hep aynı şey üzerinden dönüyor olay ve şaşırtıcı gelmiyor.
dehşet bir şekilde öneriyorumm aynı yapımcıların farklı bir dizisi çıkıyor o çıkana kadar bitir bunuu
Better caul saul 13. bölümde final yapmayacak mıydı sen nasıl bitirdin?
İzledim öneririm, dikkatle izle ama 😄
Öyle dizileri daha çok seviyorum zaten.
True Detective dizisinde ki felsefeyi ve karmaşayı da seviyorum.
Datk güzel bir dizi izleyin, 👍
Şiddetle tavsiye ederim
Ben en son ekmek teknesi dizisinde kaldım
Bende izlemedim ama izleyen çok demek ki güzel izliyor millet
Dark güzel bence izle
herkes öneriyor da bakmadım
Evet güzel diziydi
Henüz izlemedim
1. Sezon sonrası çöp
Önerilebilir evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?