KScanlar merhaba, Bir çok dizi severin daha İnternette dizi izleme platformlarını geç, normal dizi film izleme kanalları bile yokken, yabancı dizi neymiş ne değilmiş bize adeta yaşatan iki kanal hayatımızdan geldi geçti. CNBC-E ve E2 kanalları.
Türkiye'de yayın yaptıkları 2000 - 2015 yılları arasında bugün dizi tarihinin efsanelerine Breaking bad, the 24, Dexter, How i Met Your Mother, Prison Break Smallville Sünger Bob (agsgsgsgs) bu kanallarda izledik başladık.
Oldları görelim! hangi dizileri izlediniz bu kanallarda?
E2nin sunum şeklide güzeldi. Gece olunca, kahvaltıdan önce, yatmadan önce, gündüz olunca gibi gibi sanki bir ilaç dozu verir gibi sunum tanıtımları vardı. ☺️
Aynen sadece dizi kültürü bakımından değil sabahtan mesai bitene kadar Türkiyenin ekonomi bakımından nabzını tutan ekonomi programları ilede zirvedeydi.
Konsepti harikaydı kapanmasa sonradan çıkacak rakiplerinin çoktan önünde olduğu için, yeniliklerle farkta atardı oysa.
İhtiyaçları da yoktu doğuş grubunun ama sattılar özel kanallarda çıkan bir şirkete Onlarda zaten özel kanal oldukları için dizi kanalları sinema kanalları zaten vardı gerek görmediler beleşe izlenen tv kanalını açık bırakmaya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bazılarını izliyordum
Mazi gözümde canlandı bı an. Evet çok güzeldi. İzledim hepsini. Ayrı bir tadı oluyordu
E2nin sunum şeklide güzeldi. Gece olunca, kahvaltıdan önce, yatmadan önce, gündüz olunca gibi gibi sanki bir ilaç dozu verir gibi sunum tanıtımları vardı. ☺️
Ah be unutulur mu... hayta winnie the pooh falan çıkıyordu sanırım, ne günlerdi
Kızlar Bir AdÖzellikle CNBC efsaneydi yaa
Evet ya güzel olan hiç bir şey bu ülkede kalıcı olmuyor
Ne kanallardı be.. Kalite kokuyordu.
Neden kapandı halâ anlamam.
Aynen sadece dizi kültürü bakımından değil sabahtan mesai bitene kadar Türkiyenin ekonomi bakımından nabzını tutan ekonomi programları ilede zirvedeydi.
Konsepti harikaydı kapanmasa sonradan çıkacak rakiplerinin çoktan önünde olduğu için, yeniliklerle farkta atardı oysa.
İhtiyaçları da yoktu doğuş grubunun ama sattılar özel kanallarda çıkan bir şirkete
Onlarda zaten özel kanal oldukları için dizi kanalları sinema kanalları zaten vardı gerek görmediler beleşe izlenen tv kanalını açık bırakmaya.
cnbc-e çok kraldı ya gittiğinde çok üzülmüştüm
Aynen bende bildiğimiz tüm efsane diziler oradaydı. Türkiye kanallarında böyle hemen hemen her efsane diziyi tvde veren kanal yoktu.
oo kaliteli yabancı diziler olurdu
X-Files, Roswell ve Millenium en sevdiklerimdi
sünger bob ve south park
Hoş meet hayranıyım ben mükemmel diziydi
İzledim
evet eskiler güzeldi
Cine5
Cine5 özel kanaldı dostum bunlar uydusu olan her tvde çekiyordu.
Buda cekiyodu valla
Maç yayını olunca uydu key arardık ☺️ şifreye girerdi
Ben filmler için dedim
Oradaki filmlere girmeyelim bro kırmızı noktalar dolar buralar 😏🙈
Spartaküs 😒😒😒😒
👏👏👏 Ahh Andy witfield 😥
Çok güzel yayın vardı
Çok izlerdim
İzlemedim.
Hiç izlemedim
Evettt