Sanmıyorum , çünkü bir çok rtük kurallarına karşı olaylar var. O yüzden yayınlansa bile bir çok sahne sansür ya da kesilirdi. Bu yüzden de özgün izlenme olayına girilmediği için güzel izlenme olacağını sanmam.
Mesele dizilerin yayınlandığı yer değil, doğrusu popüler kültür diye bir şey olmasaydı bu kadar takip edilir miydi? Yahut sanat filmi olsalardı bu kadar takip edilir miydi? Diye sorulsa güzel sorular olurdu.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani ben böyle sordum Bu şekilde cevap verseniz daha iyi olmaz mı? Sorumu tartışmak için soru sormadım?
Bu ülkede kimin bu yaz dizilerini takip ettiği belli değil hatta kimse neyi neden izlediğini bilmiyor. Netflix kullanan arkadaşlarım Yaz dizisi takip ediyor hande ercel kerem bursin hayranı. Yurtta kalıyorum kantindeki kızlar sabah akşam seda sayan müge anlı vs. izliyor eminim birçoğu netflix üyesidir
O yüzden çok kestirilemez ama netflix kitlesi biraz da popüler kültür işlerini tüketen kitle, tüketen diyorum bak sanatsal işler takip eden kitle değil.
Anladım tercih meselesi tabii ki ama izlediğimiz film dizi program bunların hepsi gelişim ve kültürü etkiliyor O yüzden dikkat etmek lazım farkında olmadan etkilenebilir insanlar
İzlenme oranları yüksek olur muydu bilemem ama ben izlerdim. İnternet üzerinden de izleyebilirim, TV'den de. Yeter ki yapım kaliteli bir yapım olsun. Nereden izlediğimin bir önemi yok.