Bende çok severek ve keyifle izlediğim Due Date filmini kesinlikle tavsiye ediyorum. Kısaca konusu ise; Peter bineceği uçağı kaçırınca yola Ethan ile devam eder ve birlikte çıkılan yolculukta işler o kadar ters gider ki, belki hiç kimsenin başına daha fazlası gelemez. Bu kadar bela getiren birini sevmek mümkün olabilir mi?
Cesaretin var mı Aşka? filmine bakabilirsin. Yorumum ise , genelde Fransız filmleri bana biraz ağır gelir, yavaş bir ilerleyişi vardır. Ama bu film kesinlikle öyle değildi. Aslında bildiğim bir filmdi adını duymuştum ama izlemek bugüne kısmet oldu. Öncelikle ilginç bir konusu var. Zaten farklı filmleri severim, izlerken de o farklılığı filmin tüm detaylarında gördüm. Oyunla başlayan daha sonra sıra dışı bir aşk hikayesine dönen çok güzel bir film olmuş. Tabi hem senaryo olarak, hem de kurgusundan dolayı filmde alışılmadık olaylar geliştiği için herkesin beğenebileceği tarz da değil. Çünkü filmde, aşk hikayesine yeni bir bakış açısı getirilmiş. Özgürlük, çılgınlık, cesaret bu filmde fazlasıyla kendini gösteriyor. Filmdeki her sahne, her diyalog, hatta her saçmalık hep aşk üzerine kuruluydu.
Yaşamın renkleri 1998 yapım. 2 saat süresi var. Komedi, fantastik türünde.
Konusu kısaca Pleasantville, siyah-beyaz tonların egemenliğindeki, küçük ve kendi kendine yetebilen bir kasabadır. Bu kasabanın insanları eşsiz bir ahenk ile birbirlerine bağlıdırlar. Bu kasada asla ama asla kötülük sürmeyecek gibidir. Fakat ortada bir problem vardır. Pleasantville, bir televizyon dizisinin kurguladığı bir kasabadır. David ise 90’larda doğan bir çocuktur. Hayatıyla ilgili olarak en büyük hobisi ise Pleasantville’i izlemek ve dizi ile ilgili her şeyi bilmektedir. Bir gün ise sıradışı bir televizyon tamircisi, David’in evine tuhaf bir televizyon kumandası bırakır. David, bu kumanda ile beraber ablasını Jennifer’ı da yanlışlıkla yanına alarak Pleasantville’in içerisine girmeyi başaracaktır.
Evli bi kız ve erkek bi çaydanlık buluyolar ve kendine ne kadar zarar verirsen canını yakarsan okadar çok para çıkıyor çaydanlıktan, değişik ve güzel bence