Diziler & Filmler Küçük çocuğunuza dizi teklifi gelse çocuğunuzda istese kabul edermisiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Küçük çocuğunuza dizi/sinema teklifi gelse kendiside oynamak istese kabul edermisiniz? Küçük çocuğunuza dizi teklifi gelse çocuğunuzda istese kabul edermisiniz? Cevapla Sinema Soruları Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Selamlar,Birçok insan maddi kaygılar yüzünden ajansların kapında yatıyor. Belki bana da ekmek çıkar diye. Fakat ben böyle şeyleri kesinlikle uygun bulmuyorum. Çocuğun psikolojik açıdan yıpranmasına sebep olacaktır. 0 0 Yorumla
bayramkaradaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Ya ben küçükken teklif gelmişti bebe bisküvisi için annem kabul etmemişti off off gene aklıma geldi bak. 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl bunun olma ihtimali göktaşı düme ihtimali ile aynı değil mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Farz edelim ki Yorumla çpkn_kuruFASULYE +1 yıl hayal etmeyi sevmem Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır asla kabul etmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Etmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Uzeyy +1 yıl Çocuk çocukluğunu yaşamalı Yorumla