KScanlar merhaba, Ülkemizde taklit yeteneği olanlar genelde hep beğenilmiştir. İsmail Baki Tuncer yaptığı çeşitli taklitleri ile bir şekilde karşınıza sosyal medyada, youtubede çıkmıştır diye düşünüyorum. Onun sabit kanca film serisini izlediniz mi?
İsmail Baki, taklitman gibi taklit yeteneği olanlar hakkında düşünceniz nedir?
Küfürden , cinsellik ten komedi olmaz. cem yılmaz, güldür güldür, çghb 1ve 2, mesut süre, konuşanlar, şahan, ata, demet, nirgün, Ahmet yenilmez hiçbiri şu an kaliteli değil. Komedi küfürsüz kibarca olur. Komedini ustası bir siyasetçi idi baba Süleyman Demirel di
Onlar ölene kadar gitmezler. Giderlerse kendilerini boşlukta hissederler. Ama sürekli aynı yüzleri görmektende sürekli tekrara düşmektende sıkıldık, yenilik taze kan hep iyidir.
Gel sende zafer partisi ne ümit Özdağ a katıl Parti'nin çoğunluğu gençler den oluşuyor ortak çizgimiz zaten Aynı vatan, Atatürk, anayasa nın bize tanıdığı türk kimliği
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İzlemedim
Şahsen pek başarılı bulmuyorum ben..
Yani pek ilgimi çekmiyor benim
Bence itici komik bile değil
Başarılı fakat tarzım degil
Saçma buluyorum
Yani komedi kapasitemiz işte
Halit Kıvanç, cem karaca, barış Manço, münir Özkul, adile naşit gibi edeplice kibarca normal konuşup insanlar ı güldüren insanlar ı özlüyorum
Küfürden , cinsellik ten komedi olmaz. cem yılmaz, güldür güldür, çghb 1ve 2, mesut süre, konuşanlar, şahan, ata, demet, nirgün, Ahmet yenilmez hiçbiri şu an kaliteli değil. Komedi küfürsüz kibarca olur. Komedini ustası bir siyasetçi idi baba Süleyman Demirel di
maalesef zaten devlet bahçelide güzel laf soktu küfürden komedi olmaz diye netfilix izlemiş
Netflix de güzel bazı filmler var
Bir iki tane
Devlet bey muhafazakar seçmenin oyu için konuşuyor
Devlet dedem emekli ol artık seni istemiyoruz
Onlar ölene kadar gitmezler. Giderlerse kendilerini boşlukta hissederler. Ama sürekli aynı yüzleri görmektende sürekli tekrara düşmektende sıkıldık, yenilik taze kan hep iyidir.
Gel sende zafer partisi ne ümit Özdağ a katıl Parti'nin çoğunluğu gençler den oluşuyor ortak çizgimiz zaten Aynı vatan, Atatürk, anayasa nın bize tanıdığı türk kimliği
Yeni mi çıktı bu?
Ve bu ikisini kırk yıl düşünsem bir arada göreceğim aklımın ucundan geçmezdi
2020 yılında çıkmıştı serinin üçüncü filmi olmuştu.
Vay be. 1. Yi izlemiştim. Şimdi hatırladım. Güzel mi? Tavsiye eder misin izleyebilirim belki
Yani klasik yarışma şeklinde ilerliyor yine ama Fırat iyi oynamış
Sevgiliyle izlenebilecek bir şey mi peki?
Türk filmleri işte ama İsmail Baki filmlerinde pek küfür yer almaz
Tamamdır teşekkür ederimm. @Desuyonee ile izleyecegim ❤️
İzleriz hayatım :D <3
Ben seni izlemekten filmi izleyemem
Yaa fdlşglkşdflkşgşdfgf <3
😅🤜
İçinden geçicem