Diziler & Filmler Yeşilçam filmlerini hala severek izliyor musunuz? Pnrakgl Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Valla ben severek izliyorum. Hala olsa simdi bile izleyebilirim dedigim filmlee var. Yeşilçam filmlerini hala severek izliyor musunuz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İzlemiyorum 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Kolay kolay kimsenin Sıkılacağını zannetmiyorum çünkü Türkiye’nin oscarları onlarSamimiyetin %100 olduğu nadir filmlerden 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Selvi Boylum Al yazmalım izlediğimde hep duygulanırım çok seviyorum o filmi 1 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İzlemeyeli uzun zaman oldu ama sıkılmadan tekrar tekrar izlediğim filmleri var örneğin selvi boylum al yazmalım, hababam sınıfı gibi.. 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Evet çoğnu bir kaç defa izlememe rağmen usanmadan yine izlerim 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Resimdekinin yapbozunu yapmıştım🧡 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet, hâlâ severek izlerim 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 341 cevap paylaştı. Denk gelirse izlerim 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 577 cevap paylaştı. izlerim çıktıgında 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İzlemiyorum
Kolay kolay kimsenin Sıkılacağını zannetmiyorum çünkü Türkiye’nin oscarları onlar
Samimiyetin %100 olduğu nadir filmlerden
Selvi Boylum Al yazmalım izlediğimde hep duygulanırım çok seviyorum o filmi
İzlemeyeli uzun zaman oldu ama sıkılmadan tekrar tekrar izlediğim filmleri var örneğin selvi boylum al yazmalım, hababam sınıfı gibi..
Evet çoğnu bir kaç defa izlememe rağmen usanmadan yine izlerim
Evet hala çok severim
Eveeetttt çok severim
Resimdekinin yapbozunu yapmıştım🧡
Bende hala severek izliyorum.
Evet, hâlâ severek izlerim
tvde denk gelince izliyorum
büyük bir tutkun var..
Evet...
arada..
Ve hala ilk defa izler gibi
Bayılırım