Merhabalar Herkese 🎥🍿

Normalde yapmıyorum ama itiraf edeyim yaptığım oldu 2 3 kere😂 o da sadece bazı sahnelerde

#SelamGençlik 🍀🍀
Kesinlikle tarzım değil vakit ayırıp izlemek, tadını çıkarmak isterim ve bu muazzam bir lüks..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Bazı dizileri, özellikle vakit geçsin diye izlediklerimi hızlandırıyorum. Çoğu sahne boş ve tahmin edilebilir. Hele ki şaşırma ve gerilim sahneleri 3 dakika oluyor. Adamlar 10 dakika da 5 adımlık yolu gidemiyor.
Aynenn ben de öyle gereksiz uzatilan bir gerilim sahnesini hızlandırarak izlemiştim. Yahu dedim hızlandırığım halde böyle bi de normal izlesem nasıl yavaştır
Çok övülen dizileri merak edersem ve diziye zaman harcamak istemiyorsam atlayarak izliyorum ya da bölüm atlayarak. Ana fikri anlasam yeterli benim için.
Hayır bazen en basit görünen karakterin bile sonlara doğru etkisi oluyor
Cevap
14Cevap
Hayır normal izliyorum
bazen sahneye sinir olurum canım o sahneyi geçmek için hızlandırma yaparım canım muhteşem yüzyllda hürrem sahnelerini geçerdim hızlandırılmış olarak
@DorothyBabe canım profil resmindeki kim
Tanımıyorum
tamam canım yüzü baya tanıdık geldi
@DorothyBabe profil resmindeki gerçek bir kişi değil bir illustrasyonmuş. Tara Phillips adlı, Avustralyalı bir çizim sanatçısının eseriymiş
Teşekkürlerr ben de tam olarak bilmiyordum :) izninle bunu biyografi kısmına yazıcam
tabiki ne demek canım
ben yüzünü başta fahriye evcene benzettim canım
https://taracphillips.tumblr.com/ burdan değişik eserlerine bakabilirsin canım
Vaktim yoksa vaktim olduğu bir zamanda izlerim. Filmi anlamadan sadece izledim demek için hızlandırıp izlemem.
sadece Ders videoları için yaparım sadece bazen neden x3 yok diye hıncımı yön tuşlarından çıkardığım olur 😂
Evet kurtlar Vadisi'nin ilk 97 bölümünü 8 . kez izliyorum Elif ve Ömer Baba sahnelerini ileri alıyorum birde Deli Hikmet
Her daim böyle yapıyorum. Hızlandırma olmadan özellikle Türk dizileri asla izlenmez
Eğer sarmadıysa oluyor hatta atlayarak izlediğim bile oluyor
Hızlandırmıyorum aksine dönüp tekrar izliyorum çünkü uyuyup kalıyorum. Dkd
Evet bazen diziler sarmıyor hızlandırılmışını izliyorum
Hayır, saçma sapan uygunsuz sahneler varsa onları geçiyorum sadece.
Bu zamana kadar böyle bi şey yapmadım ama aklıma soktun bi ara deneyeceğim
Qhdhsushh
Yok ya keyif almıyorum pek böyle de
İzlediğim eğer ki Türk dizisi ise, kesinlikle ana fikri alıp sararak ilerliyorum. Yabancı dizi ise sıkılırsam yaparım ama genelde tam izlerim :)
Ben hep hızlandırılmış izliyorum ve konuları falan anlıyorum
Bir sıkıntı yok
Hayır sevdiğim filmlere bakdığım için her saniyesini yaşarım
Bazen boş sahneleri hızlandırıyorum boş bakışmalar sessizlik olduğu durumlarda zaman kaybı
1 2 kere izledim oyle sadece
Cinsellik ve Gereksiz sahneleri sararak izlerim.
Hızlandırılmış değilde atlayarak izlerim
Evet ya da atlıyorum ara ara
Çok yavaşlarsa dizi mecbur
Hayır
Evet bazen izliyorum.
Bazı bos sahnelerde atlıyom tabiki
Hayatta izleyemem
Normal izliyorum ben
Evet
Arada
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?