After 1 & 2 filmleri. Netflix'te var ikisi de. O kadar anlamlı bir film ki benim için. Eşimle izlediğimiz ilk film ya. Oy çok güzeldi gerçekten ya. Eşimle ilk kez başbaşa izlediğim filmdi After. O gün odamda 50 55 tür atmıştım heyecandan. O günü hiç unutamayacağım Valla. O kadar heyecanlı ve mutluydum ki. Hayatımdaki en heyecanlandığım ve mutlu olduğum anlardan biriydi ya. Aklıma geldi gece gece. Harikaydı ya. Eşimi çok seviyorum gerçekten. Kıymetlim benim canım yarim. Oy. O benim en değerlim en kıymetlim. Canımın içi ya içi. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️💘💘💘💘💘💘💘😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉
Yeni Hayat önerebilriim. Evinin sıcak ortamında sıcak kahve/çayını yudumlarken izleyince o adada ki zorlu yaşam koşullarını hayatta kalma mücadelesini hissedemiyor insan ama tom hanks bu duyguyu bize çok iyi yansıtmış filmi yaşamış adeta ayrıca filmde çok güzel tam bir survivor filmiydi verdiği mesajlar yerindeydi.
Selam, sana film ve dizi önerisinde bulunacağım hepsi de birbirinden güzel yapımlar beğenerek izledim birçoğunu senin de beğeneceğini düşünüyorum bu söylediğim film/dizileri izlemelisin. Diziler; - Dark - Gölge ve Kemik - Dark Desire - Çember - Bebek - Kutsal Oyunlar - Merlin
Filmler; - After - 365 Gün - Bird box - Yırtıcı Kuşlar - Dangal - Öteki Taraf - Bir Gün Listem bu şekildeydi keyifli seyirler
11 22 63 dizisine bakabilirsin tek sezon 8 bölüm ve her bölüm yaklaşık 40-50 dakika yani çerezlik izleyebilirsin.
Konusu kısaca Bir zaman yolculuğu hikayesi anlatacak olan 11/22/63, lisede İngilizce öğretmeni olan Jake Epping karakterini merkeze alacak. Bir lokantanın deposunun geçmişe açıldığını fark eden ve zamanda geriye giden Epping, John F. Kennedy suikastını önlemeye çalışacak.
Dimi bende böyle mutluyum ya üzülme derdim sadece bu olsun seviyorum dizilere kendimi vermeyi bir süre sonra karaktere bağlanma oluyo dizi bitince kendini kötü hissediyorsun ama genelde dizilerin sonu herşeye rağmen elinde olanların değerini bilmeyi gösteriyor bundan bile mutlu oluyorum