İlk öneriler benden.
Film: The Adam Project
Dizi: Who Killed Sara?
Film: The Adam Project
Dizi: Who Killed Sara?
Aksiyon olarak Extraction olabilir baya sevdim ve bol aksiyonlu bir film. Sonra macera aksiyon karışımı Red Notice var oda baya iyiydi. Bilim kurgu olarak da Senkronik diyebilirim... Değişik bir bilim kurgu olmuş. Film sonlara yakın felsefik arayış moduna giriyor. Durağan giden ama merak unsuruyla da kendini izleten bir yapıda. Replikler hoş.
Gizemli nehir isimli filme bakabilirsin, suç gerilim. 2003 yapım 2 saatten biraz fazla süresi.
Konusu kısaca Yirmibeş yıl sonra üç arkadaş kendilerini tekrar yaşamlarını değiştirecek bir olayla karşı karşıya bulurlar: Jimmy'nin 19 yaşındaki kızı öldürülmüştür. Artık polis olan Sean bu davaya atanır ve ortağı ile birlikte görünüşte hiçbir anlamı olmayan bu cinayeti çözmekle görevlendirilir.
film: Taken ve the maze runner serilerini mutlaka izlemen lazim.
Dizi: Klasik baslicam - La casa de papel, Squid game. Bunlari izlememis olabilirsin: Alice in borderlands, All of us are dead ve son olarak Vis a vis (Şu an izledigim, ikinci sezona yeni geldim ve gercekten cok iyi, la casa dan bir kac oyuncu var nairobi falan bilirsen)
Cevap
3Cevap
Film: Passengers, Edge of Tomorrow, Interstellar, The Martian, Back to the Future serisi, Kovboylar ve Uzaylılar, Gravity.
Dizi: The Last Man on Earth, Making History.
cips falan olsaydı izlerdim senin için önerdiklerini :D
olduğunda izleyip yorum yapmaya gelecem :D
You dizisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?