Diziler & Filmler Netflix film/dizi önerileri alabilir miyim? sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlar! Şu anlık çok fazla boş vaktim var, sizin de izleyip çok hoşunuza giden, hatta tekrar tekrar izleme isteği getirten film önerileri verebilir misiniz? Eğer gerçekten inanılmaz güzel diyebileceğiniz diziler varsa, dizi de olabilir.Teşekkür ederim!Görüşlerinizi bekliyorum. ⤵️⤵️ Netflix film/dizi önerileri alabilir miyim? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Selamlar,Öyle uzun uzun liste yapmaya gerek yok ben sana birkaç tane dizi önereceğim bunlara bakarsan zaten senin için yeterli olur. Önereceğim dizilerin hepsini izleyen birisi olarak gerçekten tavsiye ediyorum.DarkBlack MirrorSquid GameLuciferGözlerin ArdındaStranger ThingsVikingsTepedeki Ev 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla sweyzy +1 yıl Rica ederim Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Netflix kullanmıyorum yoksa önerirdim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar