Vayy Amirimin Karizma duruşuna bak be adam yakışıklı mı yakışıklı 😎⭐ Behzat ç Güzel diziydi dizinin Kötü yönü bozan tarafı şuydu ki Karakterler De saygı edep yok karşısında ki saf birini görsun hemen ezme çabası harun buna en iyi örnek harun tam serseriydi durup dururken bulaşıyor adama dizide selimi çok ezdiler tamam selim sünepeligi vardı ama oğlanı içinize alsanız bi şans verseniz belki çok da iyi uyum sağlardı ama yok ezik gorsun küçük görürler bundan nefret Ediyorum dizi de ama adalet olarak suçlulara Behzat Amir çok iyi ders veriyor du gerçekte de polislerin böyle olmasını isterim sorgu da suçluyu alacan orada bi güzel kafasını gözünü Dagitacan bıraksan Behzat Amir orada adamı öldürür de 😅 fena sinirleniyor
Akbabanın evinde yeniden toplanıyoruz galiba :) Blu tv’de yeniden başladığında bir tık endişe duymuştum “acaba güzel midir” diye ama aynı keyifle izledim. Tek eksik Fatih Artmanın kadroda olmamasıydı. Umarım Harun’da aramıza Behzat Ç ile döner.
Daha önce de çekildi aynı tadı vermedi Harun yoktu bunun da etkisi oldu ama kesinlikle izlenir Nejat işler ve Erdal Beşikcioğlu'nun olması bile diziyi izlemek için sebep olabilir