KScanlar merhaba, Aslında hemen almayı pek istemiyordum ama Ön kayıt yaptırmış olanlara 8 aylık ödemeye 12 ay izlenme verince Disney dedim hadi bu fırsatı kaçırmayım.
Aldık almasına ama önerisiz olmaz Disney Plus önerileri ne tavsiye edersiniz? Kaçış popüler oldu ama henüz izlemedim. Dırım dırım dırım dıss 🤪
Madem Disney Plus geldi, alalım o zaman Disney Plus önerileri! Ne izlemeliyim?
Kardashianları gördüm gözlerim yaşardı :")) Kesinlikle Keeping up with the Kardashians izlemelisin. Aile entrikaları bol bol, kimi zaman vay be dedirten kimi zaman göz yaşartan bir şov bence izlenmeye değer. Ben geçen yaz izlemiştim öneririm.
23 lira bir şey ediyor aylık erken kayıt olmuş olanlar şanslı. Recep İvedikten eser yok şimdilik acaba vazmı geçtiler. En azından eski filmleri olurdu onlarda yok şimdilik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Marvel dizileri öneririm güzeller
Eski animasyon çizgi serilere bakıyorum bakalım. Teşekkür ederim
Kardashianları gördüm gözlerim yaşardı :")) Kesinlikle Keeping up with the Kardashians izlemelisin. Aile entrikaları bol bol, kimi zaman vay be dedirten kimi zaman göz yaşartan bir şov bence izlenmeye değer. Ben geçen yaz izlemiştim öneririm.
İyi hatırlattın bende merak ediyorum dum abi
Bakalım neyi izleyecem
23 lira bir şey ediyor aylık erken kayıt olmuş olanlar şanslı. Recep İvedikten eser yok şimdilik acaba vazmı geçtiler. En azından eski filmleri olurdu onlarda yok şimdilik.
Ben onu kaçak izler im
Bir yerlerden
Ben bu kervanda yokum ;)
Hesabını benimle paylasabilecek var mı