Misal yasak elma izleyen bir insanın karakteri ile Stranger Things izleyen bir insanın karakteri aynı olamaz. Bunu kötü anlamda söylemiyorum insanların zevkleri ve tarzı başka olabilir bu da az çok karakteri etki ediyor zaten
Bak bunun en iyi örneği Lie To Me dizisidir. Konusu itibarı ile beden dili bu kadar güzel anlatılan bir dizi ya da film var mı bilemiyorum ama müthiş bir dizi izlediğim aşikar.. "Bir insan on dakikada ortalama kaç kez yalan söyler?" sorusu ile yola çıkan bir dizidir.
Sinema tv okuyorum ve sınıftakilere bakıyorum aynı soruyu kendine sorup kendim cevapladım. Kesinlikle bilgi verir! Ama entelektüel gözükmek isteyen entelektüel filmleri izliyormuş gibi de yapabiliyor insanların samimiyetine hiç inanmıyorum herkes hava peşinde şeffaf olan kimse yok.
Bazı filmler kesinlikle veriyor. Mesela ben aksiyon, cinayet, katliam tarz filmleri ve dizileri çok severim. Yapı olarak heyecanlı bir insanım, izlediğim filmde durgun olsun istemiyorum.
Evet mesela ben melankolik bir insanm bu nedenle dram filmlerini seviyorm Veya hayalperest bir yapım olduğu icin fantastik filmleri de seviyorm Ama cok ödlek biri oldugm icin korku filmlerini sevmiyorm
En İyi Cevaplar