Diziler & Filmler Lucifer morningstar mı klaus mikaelson mu hangisini seçersiniz? crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güç olarak Lucifer besin zincirinin en tepesinde olsa da ben klaus aşkımı seçeceğim Klaus Lucifer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lucifer morningstar mı klaus mikaelson mu hangisini seçersiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. Gerçekten daha iyi bir karşılaştırma görmedim. İkisi de adamdır ama ben Lucifer diyeceğim çünkü mizah anlayışını çok seviyorum. Komik biri. 😂 2 1 Yorumla crazyboys54 +1 yıl Ahahaha klaus sert adam ama lucifer gibi şakaya gelmez 😆 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Lucifer morningstar 1 0 Yorumla
EliaEb Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Lucifer çok seksi ve karizmatik 0 1 Yorumla EliaEb 2 ay Gelişmiş, yenilikçi ve komik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerçekten daha iyi bir karşılaştırma görmedim. İkisi de adamdır ama ben Lucifer diyeceğim çünkü mizah anlayışını çok seviyorum. Komik biri. 😂
Ahahaha klaus sert adam ama lucifer gibi şakaya gelmez 😆
Lucifer morningstar
Klaus tabi ki 🥳
Lucifer çok seksi ve karizmatik
Gelişmiş, yenilikçi ve komik
Klaus
Lucifer