Ben bir ara O Hayat Benim izliyordum ama nedense ara verdim. Bence oyunculukları kaliteli güzel Türk yapımlarından birisi. Ayrıca Youtube'da full bölümleri de mevcut izleme kalitesi de veriyor ben Efsun için izlemeye değer diyorum.
Bunun dışında Adanalı var aksiyon, eğlence tarzı arıyorsan o da baya mazide kalmış güzel yapımlardandı.
Gönülçelen dizisine bakabilirsin 2 sezon toplam 56 bölüm Cansel Elçin ve Tuğba Büyüküstün oynuyor yine eski dizilerden bir tanesi.
Hanımın çiftliği dizisine bakabilirsin zaten bu da kitaptan uyarlama Adana'da geçiyor ben çok seviyorum aslında dizi genel olarak çok çekici değil ama mekan arabalar kıyafet oyuncular beni daha çok çekiyor cezbediyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fatih Harbiye Süper Baba Ekmek teknesi Öğretmen Ya İstiklal Ya Ölüm Hakim Seviyor Sevmiyor Ezel
Netflixte ki birtek Atiye geliyor aklıma.. birde bi aralar tecavuz, cinayet, dedektif olaylarini isleyen yeni bir dizi var fakat o da bir kampanyalı paketin içinde sanırım exxen di sanırım.. ama geçmiş dizilerden önerebileceğim yok.. 🤔😌