KScanlar merhaba, Ne yaparsa yapsın, sevdiğiniz bir oyuncu ile aynı dizi, film de oynasa bile sırf sevmediğiniz antisi olduğunuz bir oyuncu için o yapıma bile ısınamazsınız.
Ağzı ile kuş 🐦 tutsa umurumda olmaz diyeceğiniz bir antisi olduğunuz oyuncu var mıdır? Gündemden bir örnek vereyim muhtemelen çoğu kişi Johnny Depp vakasından dolayı artık Amber Heard antisi olmuştur.
Ben Türk dizilerinden söylemek istiyorum Ebru Şahin de yanılmıyorsam Bu kadının neyini beğeniyorlar anlamıyorum Ben de bir kadınım sonuçta başka bir kadın hakkında böyle konuşmak istemem ancak kadın güzel değil oyunculuk adına bir şey yaptığı yok gerçekten çok beğeniyorlar ve dediğim gibi neyini beğeniyorlar anlamıyorum onun bir dönem partneri de olan Akın akınözü müydü neydi o da aynı şekilde adamın yüzü bile artık o kadar değişmiş bir garip olmuş bilmiyorum onu da sevmiyorum onun dışında öyle aman aman antisiz olduğun bir oyuncu da yok
Anti değilim lakin evet Amber ciddi anlamda şeytanın insan olmuş hali diye düşünmedim değil. Ciddi anlamda insanın başına gelebilecek en büyük şanssızlık olabilir. Yıllardır görülen manevi eziyeti çeken bilir bence..
Bencede ilginç onu en iyi bilen kuşak oysa ama hangi kuşak olursa olsun gönülleri kazanması kolay Johnny Depp çekiciliği diye bir şey var. Yapar çarlinin çikolatası gibi bir fantastik tatlı bir rol. Veya döner belki karaip korsanları yapımına veya benzer rollere hayran bırakır kendini yine.
Dönmesin ya aman. Adam Disney'e milyonlar kazandırdı tek kalemde silip attılar yargısız infaz resmen. Ama dediğin gibi başka bi film çeker Amber onu da yapamaz bundan sonra. Elon "dostu" belki bi iki yardımda bulunursa Cennet Mahallesi türü bi şeyde oynar belki :))
İşi zor bizim gibi hayranlıklar oralarda basit değil. Hayran olduğu oyuncuyu tehtit eden, evini basan hatta öldürenler oluyor batılı hayranlıklar kötü bir şey.
En son oda bir yabancı hayranından tehtitler alıyordu. Umarım bişe olmaz.