Gerçekten bazı insanlara bakıyorum böyle bir havalara giriyorlar netflix üzerinden film dizi izliyorum diye Hayır arkadaşım izliyorsan izliyorsun yani dünyada atom parçalamıyorsun.
Daha önce babamın da arkadaşı verdi kullandık o kadar da abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Aslında pandemi döneminde pek alternatifleri olmayınca aldı yürüdü. Bedava uzun süreli üyelikler, ortak kullanımlar filan derken herkesin dilinde oldu hali ile başarılı ve dünyanın her yerinde filmler diziler yaptırdı.
Saçma sapan tv dizilerinden kat kat daha güzel yapımlara ev sahipliği yapıyor. Sırf biri güzel yakışıklı veya kaslı diye değil gerçekten kaliteli oyuncu olduğu için o platformda. Haliyle tüm dizi ve filmlerinde sektörün en iyileri var. Ayrıcalık görsel şölenden ziyade beyin şölenine hitap ettiği için evet var
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani tabii ki tam anlamıyla kötü demek haksızlık olur ama ben şuna kızıyorum işte ben netflix izliyorum diğerleri kültürsüz şeklindeki tavırlar hoşuma gitmiyor
Yani aylık ücreti bildiğim kadarıyla üç basamaklı bile değil demek istediğim öyle çok fazla bir ücreti bile yok ki ücretini geçtim altı üstü bir dizi film izleme platformuna bu kadar anlam yüklenilmesi bence saçma.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Değerli yorumun için teşekkürler seni görmek güzel