Sorunu görmedim sanırım , kısa film gibi hissettim ama. Afişte iyi olmuş eline sağlık. Siz mi bir şeyler çekiyorsunuz arkadaşlarınızla yoksa öylesine yaptığınız bir şey mi? Merak ettim açıkcası emek vermişsiniz. Ama tekrar söylüyorum güzel olmuş.
Soruma görüş yapmıştın, eig seçmiştim hatta. Ne yazık ki bir şeyler çekmiyoruz, ama gönül isterdi ki bu konuda bir film ya da dizi çekeyim. Aklıma geldi böyle bir şey tasarlamak istedim.
görsel açıdan mükemmel görünüyor...:)) tabii filmi izlemeden anlatılmak istenen ana fikir nedir bilinmez. düşününce çok sayıda senaryo geliyor aklıma:))
dedim ya. gerçekten çok sayıda. öncelikle konusu. acaba maddi yönden mi yoksa dram mı? ya da aşk mı? veya daha karmaşık ilişkiler ile alakalı bir konumu? yani biraz düşünmek gerek. seçim yaptıktan sonra senaryo kolay olur. ama başlık ile kesin bir uyum içinde olmalı konusu. şu an hemen kestirip atmak her şeyi mahveder.
bu başlık adı altında aslında senin aklındaki konu önemli. bu başlığı tasarlarken ne düşünüyordun? aklında olan gerçekte ne? bunu yazarsan daha kolay olur benim açımdan.