Hint dizileri bayadir izlemiyorum ama yalan yok birkaçını izledim. Gerçekten çok iyi yapımlar var. Hepsi kötü desem haksızlık olur. Filmleri ve dizilerinde kesinlikle cinsel içerik bulunduramazlar yasak. Öpüşmek bile yasak. Tamamen kültürlerine bağlı olarak filmler çekiliyor. Hatta bazı dizileri hep kültürlerini yansıtıyor. Bizim kültür örf ve adetlerimiz hiç kalmadı. Dizilerde mesela hic uygulamiyoruz. Sadece hintlerde Türkler gibi konu tekrarına çok düşüyorlar. Sadece islenilen konu bir kadın ve erkek uzerinde çoğunlukla dönüyor. Her bölüm 20 dakika oldugu için sıkılmadan izleyebiliyorsun. Gerçi kanal 7 bunuda degistirdi birkaç bölümü bir araya toplayip devamı gibi oynattı vs... kesinlikle varosluk degil tam tersi kaliteli yapımlar vardı.
Ya kadınların boynuna taktığı şalla boğulması, bir perdeyle boğulması, kameramanlar da neden 5 dk boyunca slow mo ile zoom yapıp herkesin yüzündeki ifadeyi çekiyor anlamış değilim. Bunlar bana saçma geliyor. Bu dizi için geçerli olanlar. Ama bazı filmleri güzel, anlamlı.
Hayır varoşluk değildir o zaman şimdiki Türk dizilerini izlemek de varoşluk oluyor çünkü orada da çok saçma sapan beklemeler süreler falan oluyor Herkesin kendi tercihi ama hint dizilerini izleyenler sanırım zaman öldürmeyi çok seviyorlar
Şimdi her ülkenin sinema sektörünün varoş bir tarafı var. Misal bizim filmler gibi. Fakat Hint sineması ile bizim filmleri kıyaslamak çok saçma olur. Son 20 yıla damga vuran ve Oscar kazanan filmleri var. Dünyada nam salmış oyuncuları.. 3 idiots, Pi, Her Çocuk Özeldir gibi filmleri var. En büyük varoşluk bu filmleri izlemeden yorum yapmaktır.
Su varoşluktur şu kroluktur öbürü gericiliktir bi diğeri entellikliktir vs. Herseye etiket yapistirmayi seviyor millet. Kimin ne izlediginden size ne dimi ya. Herkesin zevki bir olmak zorunda değil ki. Zevklerin zamanla degismeyeceginin garantisini de kimse veremez bence.
Konuları çok boktan olduğu için ve fazladan köşeyi dönmüş konseptli olduğu için Bollywood'un geneli öyle. Ama istisnai olarak Milyoner, 3 Aptallar filmini izlemek varoşluk diildir. Bence klasik Bollywood filmlerini izlemek varoşluktur
Çok güzel, kaliteli Hint filmleri var. Varoşlukla ne âlâkası var? İnsanlar gerçekten komik. My Name is Khan, 3 İdiots gibi filmleri izlemeyenler bu kanıdalar. İzlesinler, verdiği mesajları görsünler ondan sonra varoç demeye devam etsinler.
Varoşluk değil film izlemenin neresi varoşluk ama çok sıkıcı ben pek izleme taraftarı değilim bu tarz filmleri çünkü aşırı saçma buluyorum oyunculuklarını
İnsanları zevklerine göre yargılamayı sevmiyorum. Ben de Hint filmi sevmiyorum ama kimseye de 'sen tam bir varoşsun' falan da demem yani. Saygı duymak lazım.
Bazı dizileri ve filmleri aşırı güzel, denk geldikçe izlemek istiyorsun ama bazıları var ki hangi kafayla cçekildi, kimin aklına geldi diyorsun o derece kanser oluyor. Bu yüzden bir önyargı var.