KScanlar merhaba, Kıyamet sonrası hayatta kalanların yaşam savaşını verdiği başarılı filmlerden birisi : Mad Max Mel Gibson abimizin zamanında oynamış olduğu yapımın 2015 yılın da devam filmi çıkmış, adına yakışır çılgınlıkta sahneleri önümüze sermişti.
Mad Max : Fury Road serisine ait olacak devam filminin çekimleri başladı. İmparatoriçe Furiosa'nın gençlik dönemlerinin işleneceği hikayede Taylor-Joy, Chris Hemsworth başrolleri paylaşıyor.
Bu filmin nezlinde KScanlar sorumuz Yıllar sonra gelmiş devam filmleri sizi mutlu ediyor mu?
Başroldekilerin oyunculuğunu severim lakin bazı seriler aşırı uzadıkça tadı kaçar. Umarım bu sevdiğimiz seri filmini güzel finallerler diyelim. Çünkü cidden aşırı iyi bir teması olan filmlerin başında geliyor , benim için. Merakla bekliyorum hadi bakalım.
Tabi yıllar sonra gelen her film beni memnun etmiyor. Fakat MAD MAX gerçekten güzel haber bana göre. Fakat Tom Hardy'nin olmadığı bir Mad Max ne kadar çekici olur orası da kocaman bir soru işareti bana göre.
Çok sırıtmaz ya Tom Hardy olmasada filmin atmosferi içine çekiyor. 2015'deki filmde Roller şişirilmemişti müzikler aksiyon, efektler, makyajlar harikaydı yine öyle bir yapım çıkarsa ortaya güzel olur.
Bende sevindim her saniye görsel şölene dönüşen bir film kan, kum, güneş, aksiyon her saniyesi heyecanlı, gerçekten sinemada izlenmesi gereken filmlerden biri