Eskiden böyle diziler vardı her gün hemen hemen her gün yayınlanırdı. Özellikle benim jenerasyon daha iyi bilir. Misal Ferhunde Hanımlar. Bu diziler keyifle izlenirdi. Çünkü kısa ve insanı sıkmazdı. Şimdi haftada bir ama 4 5 saat süren diziler gerçekten insanı bayıyor.
Yaz aylarında çıkan 5 günlük dizileri normalde sevmem ama bi tek iyilik dizisini çok sevdim onu da zamanım olmayıp o saatte uyuduğum için izlemeyemiyorum boş vaktinde youtubeden bakıyorum ama çıkmıyor gizleniyor hep çok aşırı ahlak bozucu olduğu için sanırım şu an hala devam ediyor mu yoksa bitti mi hiç bilmiyorum
Lisede her gün okuldan gelip 123456 bölüm süren unutma beni dizisini izleyenlerin gözü yaşlı🥲 Bu özellikliğimi liseden sonraki güncellemelerimde kaybetmiş olacağım ki artık bir diziyi tvden takip etmiyorum hatta izleyeceğim dizinin bitmiş olması gerek ki ben baştan başlayıp izleyebileyim.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle 7 sınıfa gidiyordum Annemle beraber hep izlerdik İlkay ile Ali’yle
Beni affet, unutma gibi diziler vardı ve cidden ekranda görünce çok bunalım geliyordu. Sürekli diziler sıkar lakin şöyle sevdiğim tarz olursa da izlemem diyemem şimdi kesin izlerdim. Ama tadı olması için haftalık olabilir.
eskiden netflix filan yokken baska isimiz yoktu oturup izlerdik simdi deseler ben sıkılıyorum 2 saatlik dizi izlemeye birde hergun olursa hic çekilmiyor