Çünkü işi tamamen maddi yönden bakıyorlar. Eğer başta dizi tutarsa, suyunu çıkarana kadar sürdürmeye devam. Zaten yaratıcılıkları pek bir kısıtlı olduğu için bir noktadan sonra diğer dizilerden farkı kalmayan bir yola giriyorlar ki reytingler de düşüş yaşayana kadar sürdürüyorlar.
çünkü seneryoyu berbat ediyorlar. Para kaygısından mi izlendikce uzatılmasından mi bilemiyorum. Filmi bile tadında bırakılması gerektiğini anlıyorsun. Dizi belli bir saatten sonra eziyet gibi gelebiliyor. Bu sebepten ve seneryonun hep ayni konudan ilerlemesi veya insanların izlemesine engel olan çarpık iliskiler, yasak asklar, sevişme sahneleri, zengin kız fakir oğlan aşkı 🤦🏻♀️ sanırım ben degil butun Türk milleti olarak bıktık.
Çünkü bir bölüm 2.5 saat Netflix gibi yabancı dizi platformlarında belki Türkiye dizilerinden daha kalitesiz dahi olsa bölümleri kısa tutup don lastiği gibi uzatmadan eli kolu düzgün bir hikaye olarak tek sezonda bitirebiliyorlar. Türkiye de ise ilk bölümlerde allah ne verdiyse patur kütür seyirciye yediriyorlar finale kadar olan süre boyunda da seyirciye yedirdiklerini kusturuyorlar.
Çünkü tadında bırakmıyorlar. Para kazanmak kaygısı bunun en büyük örneklerinin başına geliyor bana göre. Bir dizi tutulduğu zaman cıvkını çıkarana kadar uğraşıyorlar. İnsanlar artık nefret edip reytingleri düşünce o zaman dizinin finalini yapıyorlar.
Öyle tabii ki televizyon artık eskisi kadar izlenmiyor ama kendimi geliştirmek sosyal medya veya televizyon veya Netflix değil düşünce dar görüşlü olmamak lazım kısacası
B. kunu çıkartıyorlar çünkü, 2 saat üzerinde dizi mi olur 😳 uzattıkça uzatıyorlar zaman doldurmak için. Eee senaryoda b. ka sarıyor bir zaman sonra 🧐 bkz. Yabancı dizilere 30-max45 dk ama dünya izliyor…
Bunların hepsi ticari kazanç güttüğü için olmasın... Ana akım televizyon kanallarında ara talep meselesi had safhada. Ha bir de halkın zevklerine hitap edip prim yapıyorlar.
Kitleye göre çeviriyorlar dizileri bence. O yüzden başta heyecanlı başlasa da sonradan s*çıyorlar bir de 2 saat dizi yazmak gerçekten akıl işi değil onları da anlıyorum
Diğer dünya ülkelerinde dizilerin bölüm sayısı çok az oluyor bizimkiler bölümü uzatmak için akla hayale gelmeyecek saçma sapan bölümler yapmaya başlıyor