365 gün çakma Grinin elli tonu gibi olmuş biraz.
Siz hangisini daha çok beğendiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gram sanatla alakası yok ikisinin de sırf kız arkadaşım önerdi diye, izlemiştim. O kadar sıkıldım ki iki filmden de , 365 days 2 hele direkt soyunup bir yatakta çekmişler filmi. Erotik dediğin türün cazibesi olur direkt bu...
Fenomenliğin hayırlı olsun. 🌺💐
Teşekkürler çok incesin ^^
Tabiiki Grinin elli tonu christian grey ❤️❤️ elli ton serisinde ilk çıktığında p*rno filmi falan demişlerdi ama christian ve ana arasındaki ask ve sevgi çok güzeldi. Bir adamın ask uğruna sevdiği uğruna ne kadar değişebileceğini gösterdiler. Bence çok hoştu. Abartıldığı kadar p*rno da yoktu zaten 3 seridede. 365 days her iki filmide olduğu gibi p*rno tövbe tovbe 2. sinde neredeyse diyalog yoktu yahu doğru düzgün. Ve ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim christian greyi canlandıran adam jamie dornan efsane yakışıklı ❤️❤️ 365 daysdeki adam onun tırnağı bile olamaz.
Güzel olarak sıralama yapmam çünkü ikisini de sevmedim ama seçecek olursam grinin elli tonu olur. Zaten 365 gün biraz kısa film gibi olmuş, çok fazla erotik sahne var, amaç o evet ama duygu yok sadece yatak sahneleri.
Grinin Elli Tonu
İlk olması, orijinal ve ilham veren olması, dünya çapındaki asıl ününü kitap serisiyle yapmış olması, Fifty Shades üçlemesini daha değerli yapıyor.
365 gün ise Polonya sınırları dışına sadece Netflix sayesinde çıkabildi.
Cevap
43Cevap
grinin 50 tonu
İkisininde kitabını okudum. Yalan yok film olarak izlemedim. Özellikle grinin 50 tonunu çok sevmiştim. Digeri 365 gün biraz daha sexsepalitesi yüksek bir kitap olduğu icin cok dikkatimi çekmedi. Konu olarak güzel ama cok klasik. İkisinin arasında bir tercih olacaksa Grinin 50 tonu diyebilirim.
Grinin 50 tonu 😂 gidip bir de sinemada izlemiştim 😂
Ben bu 50 tonu fantastik kitap sanıp alıp fantezi kitabı çıkınca daha bir ilgiyle okumuştum ahahahahahah
😄
Grinin Elli Tonu konu olarak çok daha güzeldi. 365 biraz p*rno göndermesi var gibiydi.
İkisini de izlemedim. Bu soruya Recep İvedik diye cevap vermek istiyorum ksjsj
😄
Grinin elli tonu film serisi BDSM kültürünü çok yanlış tanıtan bilgisizce ve bilinçsizce çekilmiş filmlerdi. Ben başarılı bulmadım. 365 gün filmlerini de yakın zamanda bir dostum tavsiye etti. İzlemeden yorum yapmayayım.
Kesinlikle 365 gün filmi derim. Bence Grinin Elli Tonu fazla abartıldı. 365 gün sırf İtalyan-Polonya yapımı diye onun kadar ilgi görmedi ama bence çok daha güzel.
Grinin elli tonu daha güzel hikayesi akıcı cinsellik var ama hikayeye yedirilmiş. Diğerini izlemek yerine p*rno izleyebilirsin çünkü çok sıkıcı ve yapay oynamışlar
Kesinlikle, ben de 365 gün'ü izlerken Grinin Elli Tonu'nu izliyormuş hissiyatına kapıldım. Bir de bence 365 gün'ün ilk filmi daha güzeldi, keza Grinin Elli Tonu için de geçerli bu.
Grinin elli tonunu izlemedim. 365 days izlemistim ilk filmi. Wow film diyemem. Aksiyon yoksa ilk 5 dakika 40 adam ölmuyor, arabalar patlamiyorsa muhtesem diyemem o filme.
50 Shades of Grey diğerinin yanında başyapıt olur. Müzikleri yeter en başta. Üçlemenin sonunda iyice s*çmış olsalar da her türlü 365 gibi bir garabetten daha izlenebilirdir.
Grinin elli tonunu izlemedim kitabını okudum pek sarmadı ama 365'i izledim ve saçma sahneleri çok, aşırı cinsellik içeriyor abartı
Grinin elli tonu serisini film olarak değil de kitabını alıp okumuştum. 365 gün filmini henüz izlemedim.
kusura bakmayin da ikisi de cok izlenen filmler ama hic aman aman bi seyini goremedim bosuna zaman kaybi
Grinin elli tonunu izledim ama saçma sapan fanteziler seksi gelebilir ama gereksiz bu dizi yüzünden abaza sayısı çoğaldı iki cinsiyettende
365'in ilki güzeldi. ikincisi çok saçma... yani biraz senaryoda mantık akıcılık da lazım. abuk geldi bana...
grinin elli tonu daha güzel 365'e göre
Grinin elli tonu serisini izlemedim 365 günü izledim ama hayatimda izlediğim en bos filmlerdendi o yüzden kıyas yapamayacağim
Grinin elli yönü daha iyi bence. Hikayesi var en azından. Akıcı ve sürükleyici. 365 days p*rnonun bir versiyonu gibi sadece
Grinin elli tonunun kitabı daha güzel, fliminde kitaptaki o etkiyi yakalayamadım açıkcası..
365 gün flim serisi daha güzel bence..
Grinin elli tonu film serisi galiba sonraki filmide karanlığın 50 tonuydu tam hatırlamıyorum 365 gün hakkında ise bir bilgiye sahip değilim
Tartışmasız grinin50tonu
365 gün filmi tamamen hayal kırıklığı
Grinin elli tonu bu izlemedim HC ama 365 gün serisi efsane
365 serisi baya saçma gitti..
Grinin elli tonu ilk filmini tek izledim
Grinin elli tonu daha güzel. 365 gün filminin konusu saçma.
365 gün ü izlemedim ki karşılaştırma yapmam doğru olmaz 😅
Grinin Elli Tonu /3 Seri (Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu), 365 Gün ve Bugün Filmine bakarak daha duygusal, en azından filmin her saniyesinde s*KS yoktu.
Grinin elli tonunu izlemedim ama 365 days saçmaydı çok
Pek hoşlanmadım grinin 50 tonundan diğerini de izlemedim
365 günü daha çok beğendim.
Ben beğenmedim aşkım yaa 😄
Sen beğenmediysen ben de beğenmiyorum aşkulettam😘
Ah kalbim, 😄🤩🤩
😘🤍
Hiçbirini izlemedim. Ama grinin elli tonu üçlüsü hollywood yapımı p*rno filmidir ve altın ahududuyla layık görülmüştür. Testleredeki jigsaw daha namusludur be Christian Grey'den lennn
Grinin 50 tonu gibi ilişkim olsun isterdim. Sonunda oldu
Kesinlikle 365 gün serisi daha güzel herkesin izlemesini tavsiye ederim 😊
Bunları izleyene kadar hublu siteye girer bakarım keyfime
İkisi de beş para etmez. Bdsm dünyasına hakaret bunlar
Grinin elli tonu bir tık ama ikisi de pek iyi değil ya efsane filmler var bunlar pembe ve basit kalıyor onların yanında
bu postu akrep bi adam üyesi paylaştı sandım
FloraBacchus paylaştı 😄
İzlemedim ikisini de
Ne büyük kayıp 😄
Sapık filmler izlemiyorum 😀😀
Shgsjfj sanat kanka sanat
Asfshjs he he
Şiddetle öneririm izle fkfkg.
İzledim 1 tanesini fazlası eksik kalsin 😀
seks life izle fkfkg.
Tövbe estağfurullah yürü git lan 🤣🤣
Sjsjd tamam tamam öptüm çavvv bebek gkglh.
😘😘
Grinin Elli Tonu. Hem daha mantıklıydı hem de 365 te kız hazırda bekliyormuş gibiydi.
Bunlar film değilki. Grinin 50 tonunu az az izledim ama diğeri hakkında fena duyumlar aldım
Tartışmasız grinin elli tonu💯
Grinin elli tonu daha güzel
İkisinide hiç izlemeyen ben
Grinin elli tonu daha güzel
Tabiki grinin elli tonu
Grinin 50 tonu efsane. Çok beğendim
İkisinide hiç beğenmedim izleyemedim
Biri berbat diğerini izlemedim
Hiçbiri hepsi 9,5 hafta filminin çakması
Tabi ki Grinin elli tonu serisi.
Grinin elli tonunu izledim de 365 i izlemedim
Grinin elli tonu serisi agir basar..