Benimki açık ara Breaking Bad peki sizinki hangisi?
Breaking Bad
Game of Thrones
Prison Break
La casa de papel
Vikings
The Walking Dead
Supernatural
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şıklar şahane olsa gelmiş geçmiş en iyi dizi Breaking Bad diyorum. Bence değil yani genel oy bakımından da öyledir bu. Ama tabi herkesin fikri var ve bu yüzden saygı duymak gerekir ben sadece verilerle bunu söylüyorum.
#SelamGençlik 🍀🍀
Öneriniz için teşekkürler.
Kendi yaşam akışımda çok istediğim hâlde hiçbir diziye ve sinemaya vakit ayıramadım, bu sebeple henüz iddialı bir fikrim ve "en" im oluşmadı. Fakat not almak için çok iyi bilgiler, emeğinize sağlık 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Supernatural benim için en özel ve güzel dizidir. Son 15 yılım onu izleyerek geçti o yüzden tercihim her zaman ondan yana.
Benim favarooom 😅 berbat finaline rağmen GoT zaten bi onu bir de twd izledim
En çok üzüldüğüm olaylardan bir o muteşem dizinin finalini neden bu kadar kötü yaptılar /:
Çünkü finali ile akıllarda kalmak istediler :D nitekim öylede oldu, kötü finalini konuşa konuşa bitiremiyoruz. Beklediğimiz gibi bir final olsaydı bu kadar konuşulmazdı 😃
Herkes küfür ve bedduha ediyor konuşmuyor 😂
Öyle anılmak istiyorlar :D
Bizde öyle anarız onları 😅
Teşekkürler movmov ✌️
Ricalar soso ✌️
Cevap
14Cevap
The Witcher
Dizi takip edemiyorum pandemi o çok evde olduğumuz dönem twd ye başlamıştım içlerinden tek onu biraz biliyorum… 🙈 hatta bu konudaki fenomenliğinize sığınarak önerilerinizi alabilirim zahmet vermiş olmazsam… ☺️
Breaking bad izlerken avukata çok takılmıştım
Bu adama ayrı dizi yapılması lazım diyordum
Yaptılar
Onu da izledim
Better Caul Saul, Love Death & Robots ve Çernobil de bence listede olmayı hak ediyor.
Benim favorim yine de Breaking Bad tabi.
hepsini izledim sadece supernatrual haric bu dizilerin hepsi iyi secim yapamkss imkansiz hepsi cok iyi ya
Milli sınırlarım var hiçbiri izlemedim 😃 Walking Dead hariç 😃
İlk ikisini ve sondakini izlemedim.
Diğerlerinin hepsi çok güzelll
1 GOT (ya da Breaking Bad)
2 Breaking Bad (ya da GOT)
3 Prison Break
Breaking Bad. Game of thrones koca bir çöp. Evet son sezon bütün sezonların kredisini siliyor maalesef diziyi hatırlamıyorum bile öyle rezaletti
breaking bad izleyip kimya okudum ünivde artık ne kadar etkilendiğimi sen düşün
Hocbırını ızlemedım kanks
İzlemeni tavsiye ederim
Dizi izleyen birisi değilim...
La case de papel..
Rick ve lori tamam
Supernaturel😁
got and wıkıngs
Prison Break
Gamze of thrones
Game of thrones
La Casa De Papel 💪 Abartısız İlk sıraya Koyarım