Gönül Dağı 65. bölümü ile bu akşam sezon finaline giriyor. İlk sezon çok güzeldi ama ikinci sezonda bozdu, saçma sapan haller aldı. Özellikle Ramazan'ın davranışları hiç güzel değil bıktırdı artık. Sürekli kendini beğendirmeye çalışıyor, itici tepkiler veriyor. Örnek olarak "Bizi neden buraya topladın bu saatte?" diye sorulunca "Bir dakika lütfen, şu an çok önemli bir iş için buradayız..." gibi sözleriyle bıktırdı artık. Her dakika türkü söyler bağırır çağırır falan. Asuman'ın babasının (belediye başkanı), Asuman'ın Ramazan'la evlenmesini istememesi haklı bir sebep aslında ama en sonunda evlenmelerine izin veriyor. Taner bir fikir bulur Ramazan her zaman ki gibi "Ya bu çocuk mucit ya mucit" diye abartıp peşinden türkü koyverir. Biz zaten biliyoruz Taner'in mucit olduğunu. En sevdiğim karakter Sefer. Kendimi ona yakın hissediyorum bana benzediği için. Muammer ve Hüseyin'i çok komik buluyorum.
bence bu dizi toksik bir dizi, sürekli birileri ağlıyor sürekli bir duygusallık sürekli keder. Araya gülücükler serpiştirmişler bir iki kere izledim ruhum çekildi resmen.
Ailem bakar ve arada ben de bakarım samimi buluyorum diziyi ve hoş vakit geçirilebilecek dizi. Genel olarak Türk dizilerinden uzağım hem aynı senaryolar , hem aynı muhabbetler dönse de bu diziyi izlerken asla sıkılmıyorum.
Evet gerçekten çok güzel ve Dizi türkiye’de En gerçek köy hayatını anlatan Dizilerden biri içinde silah ihanet entrika olmayan dizi dramı da var Komediside var