Türk dizi ya da filmlerin , Netflix platformlarındaki yapımlarını nasıl buluyorsunuz?

Çok seçiciyimdir ben bu konuda. Her Türk yapımlarını izleyen birisi değilim. Netflix üzerinden Türk dizisi ve filmi çok nadir izlemişimdir, izlediklerim beni gayet tatmin etmişti fena değillerdi. E tabii izlemediğim onca yapım var genel konuşamayacağım o yüzden.
İlk yapımlar bana göre hoş değildi ama son yapımlar güzel
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Netfilix ve benzeri yapımlarda bugüne kadar hoşuma giden Atiye ve Alef olmuştu Alef 1. Sezon profesyonel oyuncularla çekilmişti beğendim 2. Sezonda onları göremeyince izleyemedim.
Hakan Muhafız’la güzel bir giriş yaptığını düşünüyorum. Pek Türk yapımı izlemedim Netflix’te. Pera Palas’ı sevmiştim ama
Ya ne olursa olsun ben yerli yapımları bir türlü beğenemedim ve sevemedim. Son zamanlarda izledim en iyi dizi Erşan kuneriydi
Henüz Netflix izlemediğim için bir fikir yürütemiyorum. Ama güzeldir herhalde
Erşan kunefi izledim cok guzel bir yapimdi. Atiye kezza öyleydi. İlk filmlerden Hakan muhafiz ve fi dizileride gayet guzeldi.
Fi baya güzeldi.. Exin netflixinde izliyorduk😂 Ayrilinca netflixsiz kaldım😄😄
Pera palası beğendim ben
Filmler arasında var bir kaç aklıma gelmedi şu an.
Hiç türk dizisi izlemiyorum, yabanci dizi veya filmler daha iyi. Abd, kore, ispanyol, italya. Suanlik bunlarin film veya dizileriii.
Film önerisi alınır* hdhdhd
Sadece Yakamoz-S 245 ilgimi çekti. Onu izledim. Onun dışında ilgimi çekmiyor.
Sanki televizyonda kilerden daha iyi gibiler
Kimisi güzel kimisi ise güzel değil
yerli yapımları izlemiyorum
Harika oluyorlar bazıları.
erşan kuneri sevmiştim
B@k gibi
fi güzeldi
yakamoz güzeldi
En İyi Kız Görüşü