"Stranger Things" yeni sezonu ile yayında! Sever misiniz?

4. cü değil 4. yalnızca
Bilmem izlemed hiç dün görsellerine baktım ilgimi çekmedi 🤷
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Fragmanı aşırı yükseltmişti sevdiğim dizilerden birisidir. Diziyle ilgili pek yorum yapmayacağım spoiler gizle tuşu olmadığı için. Ama gayet nefis dizilerden birisi en kısa sürede izleyip bitireceğim.
İzlemeye fırsatım olmadı gamsızlıktan 🙄 Zaten şu saatten sonra da izlemem diye düşünüyorum çünkü içimdeki dizi film aşkının alevleri sönmeye başladı. İçimden izlemek gelmiyor 🥲
İzledim diğer sezonları ama bana biraz çocuklar izlesin diye yapılmış gibi geliyor.
Hiç izlemedim kanka. Halo dizisi çıkmış ona bakıcam ilk müsait anda
Güzel dizi ben kışın izlerim artık havuz açıldı sitede giriyorum sürekli bacağımda biraz ağrı var iyi geliyor yüzmek
yapılmış en iyi en iyi bilim kurgu dizisi Fringe dir
öneki sezonlarını izlemiştim fragmandan anladığım kadarıyla güzel bir sezon olcak ama daha izlemedim
izlemedim ama izleyeceklerim listesine aldım arkadaşım çok ısrar etti😀
bunu sınavdan sonrasına attım o zaman xkskxjsj korku filmini biraz dün gece izledim sonra uyuya kalmışım😀
Gece ilk bölümünü izledim. Klasik stranger things tadında bir bölümdü bakalım geri kalanı nasıl olacak.
Sevmek değilde, izleyecek dizi bulamadığım için başlamıştım bu diziye ama sarıyo yani. İzleyeceğim , merak ediyorum.
Son sezonu izlememistim once onu izlemem lazim. Diziler filmler birikti zamanim olup izleyemiyorum 🥹
İzlemeyi düşünüyorum bilim kurgu seviyorum
Tavsiye ederim
Bilim Kurgu sevmem pek :)
Hiç bilmiyorum severmiyim
1. Izleyerek bakacagm ya
İzlemedim izlesem mi
Evett severimm. İzleyeceğim yeni sezonunu.
İzlemedim bilemiyorum o sebeple
Olabilir , seyredebilirim
İzlemedim, bilmiyorum
En İyi Kız Görüşü