Selamlar, ben şahsen çok etkileniyorum korku film izlemekten ama aynı zamanda çok seviyorum bırakamıyorum. Bahsettiğim korku da daha çok ruhani şeyler olanlar :D Vahşetten etkilenmiyorum.Sizin korku filmleriyle aranız nasıl?
Aman Şeytan Cinli Filmler olmasın da Sorun yok o filmler çok fena ya izleyince insanin içini ürpertiyor tövbe Estağfurullah Korku filmleri seri katil olursa izlerim alışığım zaten Benim Instagram da film adına fan hesabım var beklerim kardeşim seni takibe 😊 The Collector O hesapta beni filmin yönetmeni Ve Maskeli psikopat koleksiyoncu biliyor yönetmen takip ediyor konuştuk tabi çeviri yaparak yazıyorum adama İngilizce olarak 😅
Korku filmleriyle aram azcık uzaktır. Korku filminde popülerlik varsa belki izlerim , yorumları önemli yani.. Canım film izlemek isterse korku en sonlarda tercihim olur o da bulamazsam iyi bir film. O yüzden korkuyla pek aram olduğu söylenemez :D
Sadece izlerken etkisinde kalabiliyorum. Vahşet etkilemiyor, ruhani şeylerde çıktı çıkıcak derken gerilimle birlikte korku oluyor. Korku filmleriyle aram iyidir ama bu türde oldukça fazla kötü yapımlar var. Kaliteli olanlarsa nadir. İzlerken gerilim filmleri genelde daha cezbedici ve etkili. O yüzden iki tür birleşince daha güzel yapımlar ortaya çıkıyor.
Oldukça iyi hatta fevkaladenin fevkinde de diyebilirim. İzlemekten en çok zevk aldığım film türlerinden bir tanesi. Beni gerçekten kendine çekiyor eğer senaryosu da gerçekten sağlamsa.