• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diziler & Filmler

Babalar Günü'nde baba ile izlenebilecek film önerileri verebilir misiniz?

PisiPisiMia
PisiPisiMia Takip Et
Bilge Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
105
Yapay Zekaya Sor
babayla izlenecek filmler
babayla izlenecek filmler
Babayla izlenecek filmler önerir misiniz lütfen, birden fazla film önerirseniz şahane olur. <3
Film Soruları Babalık Soruları Babalar Günü Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Babalar Günü'nde baba ile izlenebilecek film önerileri

Merhaba,

Babalar Günü için film önerisi olarak sana birbirinden güzel seçeneklerle geldim. Babanın zevkini en iyi sen bilirsin. Bu doğrultuda bir film seçimi yaparsan keyifli zaman geçirebilirsiniz diye düşünüyorum. İşte benim öneriler. 30 önerim var hepsine değinelim.

1. Altın Gölde

Henry Fonda, yazlarını Golden Pond'daki bir evde geçiren huysuz Norman'ı oynuyor. Ayrı yaşadığı kızı, çok geç olmadan babasıyla olan ilişkisini onarmak için ailesiyle kalmayı seçiyor ve olaylar gelişiyor. Tam bir aile filmi, dram yönü ağır basıyor.

2. Galaksinin Koruyucuları Vol. 2

Peter'ın (Chris Pratt) uzun süredir kayıp olan babasını arayışına odaklanan bu Marvel filmi de güzel bir seçenek. Babasının gezegeninin sunduğu her şey o ve ekibinin dikkatini dağıtacak mı yoksa görevini yerine getirecek mi? Bu film ayrıca bizi ilginç Mantis ile tanıştırıyor.

3. İleri

Bu alışılmadık Babalar Günü filmi, uzun süredir kayıp olan babalarını geri getirmek için destansı bir arayışa çıkan elf kardeşleri konu alıyor. Pixar'ın bu komik animasyon özelliği, biyolojik babalarımızın yanında kutlamaya değer, hayatımızdaki tüm baba figürü türleri için uygun olabilir mi sizce?

4. Bir hayvanat bahçesi satın aldık

Genç dul ve gazeteci Benjamin Mee (Matt Damon tarafından canlandırılıyor), yıkık bir vahşi yaşam rezervi satın alıp iki çocuğuyla birlikte oraya taşındığında yeni bir maceraya atılmaya çalışıyor. Sadece depresif bir kaplan da dahil olmak üzere tüm hayvanları değil, aynı zamanda eksantrik personeli ve eski bir hayvanat bahçesini canlandırma potansiyelini de üstleniyor. Bekar babalar ve dullar, Ben'in kayıptan kurtulma ve bunu topluluğu için bir hediyeye dönüştürme yolculuğundan ilham alacağa benziyor.

5. Fantastik Kaptan
    Eksantrik baba Ben Cash (Viggo Mortensen), karısıyla birlikte altı çocuğunu büyüterek yaşadı. Aile, sıkı egzersiz, eğitim ve yiyecek toplama rejimleri uygular, ancak Ben'in karısı öldüğünde, aile "gerçek dünyaya" girmek zorunda kalır. Sudan çıkmış balık olarak, dünya, kendileri ve ileriye dönük istedikleriyle ilgili inançlarının her birine meydan okuyan durumlarla karşılaşırlar. Bu film, babaların her şekilde, boyutta ve ideolojide olabileceğini ve derinlerde en önemli şeyin aile sevgisi olduğunu vurguluyor.

6. Yargıç

Bazen babanın mirasına göre yaşamak, taşınması büyük bir yük olabilir. Yargıç , vur-kaç suçlamalarıyla karşı karşıya kalan yargıç babasının davasına karışan şaibeli avukat Hank Palmer'ı takip ediyor. Babasını savunması sadece hapis cezasından fazlasını değil, ilişkilerini de kurtaracak mı? Babanızın büyük ayakkabılarına ayak uydurmak için mücadele ettiyseniz, bu film tam size göre.

7. Bay anne
    Bu John Hughes komedisinde, evde oturan her baba, üç çocuğuna bakma işini üstlenen Michael Keaton'ın karakterinin içinde bulunduğu kötü durumla ilgili olacaktır. Kirli çocuk bezlerinden mahalle dramına kadar her şey bu filmde var.

8. Oyunu aldı

Bu baba-oğul filminde, Denzel Washington, ülkenin en iyi basketbol oyuncusu olan ve görüşmediği oğluyla ilişkisini yeniden kurmak isteyen ve aynı zamanda onu valinin mezun olduğu okulda oynamaya ikna etmeye çalışan bir mahkumu oynuyor. Bir hafta içinde başarılı olursa, hapis cezası büyük ölçüde azaltılacak ama oğlu onu tekrar hayatına kabul edecek mi?

9. Bayan Doubtfire

Eksantrik bir İngiliz dadı olan Bayan Doubtfire, bir babanın çocuklarına bakmak için ne kadar ileri gidebileceğinin bu komik ama yürekten hikayesinde sevgili Robin Williams tarafından canlandırılıyor.

10. Sürüsüne Bereket

Babanızın stresli olduğunu düşünüyorsanız, 12 çocuğu olsa nasıl davranacağını bir düşünün! Steve Martin, bu komedide alışılmadık derecede büyük bir ailenin reisliğini oynarken size bu yaşam tarzına bir bakış atacak. Karakteri, ailesi ve kariyeri arasında denge kurmaya çalışırken sonunda hangisinin daha önemli olduğu ortaya çıkıyor.

11. Üç Adam ve Bir Bebek

Tom Selleck'in oynadığı her film mutlaka izlenmeli ama bu komedi adeta Babalar Günü için yapılmış. New York City'deki çatı katının önüne bırakılan terk edilmiş bir bebeğe göz kulak olmak zorunda kalan üç başarılı, bekar oda arkadaşının tuhaflıklarının tadını çıkarın. Oldukça kötü bebek bakıcıları olmalarına rağmen, sevimli küçük kıza hızla bir bağlılık geliştirirler.

12. Baba

Bu dramatik komedinin adı her şeyi söylüyor. Ted Danson, baba ve oğul rolünü ve her ikisi olmanın ne anlama geldiğini hassas ve başarılı bir şekilde oynuyor.

13. Kesinlikle belki

Ailesi ayrılırken, genç bir kız (Abigail Breslin tarafından oynanır) babasına (Ryan Reynolds) annesiyle nasıl tanıştığını sorar. Hikayeleri, aileleri için ikinci bir şans anlamına gelebilecek bir hafıza yolculuğuna yol açar.

14. Yıldız Savaşları: İmparatorluk Geri Dönüyor

Çoğu baba, Star Wars serisindeki tüm filmleri sever , ancak bu bölüm özellikle Babalar Günü için mükemmeldir. Luke, Darth Vader ile yüzleşir ve geçmişinin gerçeğini anlatan ikonik repliği duyar: "Luke, ben senin babanım."

15. Oyun planı

Süperstar oyun kurucu Joe Kingman (Dwayne "The Rock" Johnson), sahip olduğunu hiç bilmediği kızından sürpriz bir ziyaret alır. Sahadaki zorlukları, bir baba olarak yeni hayatında hiçbir şeye sahip değildir oysa...

16. Yetişkinler

Son derece farklı yetişkin hayatları olan beş çocukluk arkadaşı bir hafta sonu için bir araya geldiğinde, "ne zaman olduğunu hatırla" ile ilgili komik anlar ve yeni maskaralıklar başlar.

17. Yetişkinler 2

"Yetişkinler" geri döndü! Çocuklarına daha iyi bir yaşam sağlamak için ailelerini memleketlerine geri götürdüler ve hepsi de oldukça iyi vakit geçiriyorlar! Çerezlik eğlenceli bir film.

18. Kayıp Balık Nemo

Yaşlı adamın bir animasyon filmi için çok yaşlı olduğunu mu düşünüyorsun? Tekrar düşün! Bu Disney klasiği, endişeli bir palyaço balığının, tüplü dalgıçlar tarafından kaçırılan küçük oğlunu bulmak için okyanus boyunca yaptığı 1.5000 millik yolculuğunu konu alıyor. Marlin'in Nemo'yu bulma kararlılığı, bir babanın çocuğu için yapmayacağı hiçbir şey olmadığını kanıtlar.

19. Mutluluğun Peşinde

Will Smith ve gerçek hayattaki oğlu, oğlu için daha iyi bir hayat hayal eden mücadele eden bekar bir babanın bu gerçek hikayesinde başrolde. Kendilerini evsiz bulduktan sonra, Will'in karakteri, her şeyi değiştirme potansiyeline sahip rekabetçi bir borsacı eğitim programında ücretsiz bir stajyerlik yaptığında her şeyi riske atar.

20. Ebeveynlik

Yıldızlardan oluşan bir kadro (Steve Martin, Jason Robards, Mary Steenburgen, Diane Wiest), bir parçası olan yüksekler (ev koşuları! doğum günü partileri) ve (çetin ceviz babalar, öğrenme farklılıkları) hakkında çok eğlenceli ve çok hareketli bir film yapıyor. çocuk yetiştirme temalı bir film.

21. Tekrar 17

Yakında boşanacak olan 37 yaşındaki Mike O'Donnell (Matthew Perry) tekrar genç haline (Zac Efron) dönüştüğünde, bu sefer doğru yolu yeniden yaşama şansı yakalar.

22. Indiana Jones ve Son Haçlı Seferi

Kutsal Kase'yi ararken Naziler tarafından kaçırılan kayıp babasını kurtarmaya çalışan Indiana Jones'un maceralarını takip edin. Bu aksiyon dolu gerilim filmi ortaya çıkarken Sean Connery'nin zamana karşı bir yarışta Venedik'te savaşmasını izlerken sıkılmak imkansız.

23. Babasının oğlu

80'lerden bu rol değiştirme komedisinde başrolleri Dudley Moore ve genç kalp hırsızı Kirk Cameron paylaşıyor.

24. Bir kız ne ister

Babasıyla bir ilişki özlemi çeken Amerikalı bir genç kız (Amanda Bynes), onu (Colin Firth) bulmak için İngiltere'ye gider. Onu bul, hem de biraz yaramazlık - ve kendini bul. Filmin felsefesi bu.

25. Çılgın Cuma (2003)

Bu bir anne-kız filmi gibi görünebilir, ama bizi bir dinleyin. Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis'in karakterleri birbirlerinin son sinirlerini üstlenmekle meşgulken, Mark Harmon müstakbel karısını ve üvey kızını derinden gitmekten alıkoyan sevgi dolu üvey baba olarak mantığın sesini oynuyor.

26. Düşler alanı

Babamla oynadığın tüm o yakalama oyunlarını hatırlıyor musun? Kevin Costner'ın karakterinin Iowa'daki mısır tarlasında bir beyzbol elması yaratma vizyonunu yaşamasını izlediğinizde nostaljik hissetmeye hazır olun ve nihayetinde onun rahmetli babasının anısıyla yeniden bağlantı kurmasına izin verin.

27. Uykusuz

Amerika'nın babası Tom Hanks, genç oğlu onu tekrar aşkı bulabileceğine ikna eden umutsuzca romantik bir dul olarak rol alıyor. Tom'un karakteri sonunda pes edip kendine ve çocuğuna başka bir kadını içeri alma şansı verdiğinde ağlamamaya çalışın.

28. Babamın evi

Bazen karma ailelerde var olan baba-üvey babalarını dramatize eden bu komik komedide Mark Wahlberg kimin daha iyi baba olduğunu görmek için kıyasıya mücadele ediyor.

29. Perry'nin Babasının Küçük Kızları

Üç kız çocuğu olan bekar bir baba velayet savaşını kazanmak için güçlü bir avukattan yardım istediğinde, beklenmedik bir aşk filizlenmeye başlar. Farklı yaşam tarzları yaşasalar da ailesini bir arada tutmaya çalışarak birbirlerine bağlanıyorlar.

30. Büyük Balık

Tim Burton'ın Daniel Wallace'ın romanından uyarlanan Big Fish'i, Will Bloom'un babasının gerçek resmini, işiterek büyüdüğü abartılı anekdotların ardındaki gerçek resmini bir araya getirirken yaptığı yolculuğunu takip ediyor. Will'in "Baba" dediği adamla hesaplaşmasıyla film, günümüz ile fantastik geçmiş arasında gidip gelir.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 316 cevap paylaştı.

Selamlar 🌸

Kendimce tavsiyelerde bulunmak istiyorum bende 🌼
    Babalar hayatını çocuğuna/çocuklarına adayan onların mutluluğu için, onlara kaliteli bir hayat sunmak için emek sarfeden çok değerli insanlardır.
    Aslında bu ifadem layıkıyla baba olanlar içindir.

Her çocuk babasıyla dolu dolu, kaliteli zaman geçirmelidir.
    Mutluluğun inşası çocuklukta kurulur.
    Aileyle kurulan sağlam ilişkiler sayesinde çocuğun ruhu doyar.
    Ruhu doyan çocuğun gözlerinde mutluluk, yaşam sevinci olur ♡

Her çocuğun hakkıdır babasıyla dopdolu, kaliteli zaman geçirmek ❤
    Her çocuğun arzusudur kendisiyle yemekler yapan, oyunlar oynayan, eğlenen film izleyen bir ebeveyne sahip olmak 💖

🌺🌺
    🌺🌺

Hangi çocuk istemez ki hayatını renklendiren bir ebeveyni olmasını?

Babayla birlikte sinemaya gitmek, karşılıklı yemek yemek, film izlemek, uçurtma uçurmak çocuğun zihninde sevgiyle hatırlayacağı güzel anılar bırakır.

Bilhassa babalar günü çocuklar için babasına teşekkür etmesi adına güzel bir firsattır. Her baba o gün geldiğinde hatırlandığını, unutulmadığını bilmek ister.

Ben sözü fazla uzatmadan film tavsiyelerinde bulunayım 😊

Babalar Günü'nde Babayla İzlenebilecek Film Önerileri 1) Çizgi filmler

🎈
    🎈

Yaş aralığını bilmediğim için çizgi filmler diyorum. Bilhassa y kuşağının izlediği çizgi filmler olsa tadından yenmez olur 😍

3 ila 6 yaş aralığındaki çocuklar babalarıyla çizgi film izler. Ben sinemaya gittiğimde babasıyla çizgi film izleyen, bunun için bilet aldıklarında gıpta ediyorum. Ne şanslılar diyorum.
    Zira çizgi filmler pek yetişkinlere hitap etmiyor.
    Çocuğunun mutluluğu için sıkılsa da o zaman aralığını onunla geçiren babaları gördükçe yüzümde bir tebessüm hasıl oluyor 🥰
    Çizgi film tavsiyesi olarak Caillou, Harika Kanatlar, Esrarengiz Kasaba, Küçük Penguen Pororo, Pepee, Niloya gibi çizgi film tavsiyelerinde bulunmakla birlikte y kuşağına ait olan Şirinler, Tom ve Jerry, Taş Devri, Jetgiller gibi çizgi filmleri de yeni kuşağın seveceğini umuyorum 🤍

2) The Pursuit Of Happenes

🦋🤎
    🦋🤎

Umudunu kaybetme filmi fevkalade bir film. İnsana umut aşılayan, şartlar ne olursa olsun kişinin umutlarına sımsıkı sarılması gerektiğini, bu uğurda mücadele vermesi gerektiğini anlatan öğretici bir film. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

İş hayatında yaşadığı başarısızlıklardan ötürü eşi tarafından terkedilen ve oğlu yalnız kalan Chris'in hayatını, yaşam yolculuğunu anlatan sürükleyici bir konusu vardır filmin.

"Kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın..
    "İnsanlar , kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey istiyorsan peşini bırakma;git ve al..."
    Filmde geçen bu cümleler nasıl da umut dolu cümleler. Çocuğuna hem annelik, hemde babalık yapan, yaşadığı tüm zorluklara rağmen vazgeçmeyen bir babanın yaşamını konu alıyor. Baba ve çocuğun izleyeceği filmler kategorisinde bence.

2) Her Çocuk Özeldir

❤💖❤
    ❤💖❤

Kesinlikle baba ve çocuğun izlemesi gerekiyor dediğim filmler arasında 🌺
    Bir öğretmenin bir çocuğun yüreğine nasıl dokunduğunu, onu kendisiyle nasıl barıştırdığını konu alan bir film.

Öğretmenleri tarafından, ailesi tarafından zekası geri muamelesi gören Ishaan’ın hayatını anlatıyor.
    Ishaan’ın abisi başarılı bir öğrenci olduğu için ailesi sürekli abisiyle Ishaan’ı mukayese ediyor ve çocuklarını yatılı okula veriyorlar.
    İşte Ishaan kaderini değiştiren öğretmeni de yatılı okulda tanıyor.
    Ishaan’ın en büyük şansı kendisini gören, farkeden bir öğretmene denk gelmek. Kendisine diğer öğretmenleri gibi yaklaşmayan okula sonradan tayini çıkan öğretmeninin doğru yaklaşımı sayesinde
    Ishaan kaybolmaktan kurtuluyor ve kendini kazanıyor.

"Aslında herkes dahidir. Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirecektir..."(Albert Einstein )

3) 7. Koğuştaki Mucize

🌸 🌸
    🌸 🌸

Baba olmak yürek işidir. Nasıl engelli insanlar var ki, babalığı yüreğiyle yapan.. İnsanın yüreği engelli olmasın yeterli.

Zihinsel yaş olarak kızı Ova'yla aynı yaşta olan Memo babannesi ve kızıyla kasabada yaşar.
    Zihinsel engeli olan bir babanın, zihinsel olarak kızıyla aynı yaşta olan bir babanın evladına nasıl yüreğiyle babalık yaptığını, baba olduğunun farkında olduğunu anlatan şahane ötesi bir film ❤

Komutanın kızının ölümünden suçsuz olmasına rağmen Memo sorumlu tutulur ve komutan Memo'yu idam ettirmek için elinden geleni yapar.
    İdam cezasına çarptırılır Memo.
    Memo'nun kızı Ova ve tabiki Memo bu cezanın olmamasını isterler.
    Memo'nun koğuş arkadaşları da Memo'ya inanırlar.
    Bu filmde ağlamak garanti 🌼

4) Ayla

💖🌸💐
    💖🌸💐

Gerçek bir hayat hikayesini anlatan efsanevi bir filmdir.
    İnsan yüreğine dokunan kişiyi aradan yıllar geçse de unutamıyor.
    Geç de olsa filmin asıl kahramanları birbirine kavuşuyor ve aradaki bağların kopmadığını, ne Ayla'nın ne de Süleyman Bey'in birbirlerini unutmadığını görüyoruz filmin sonlarında.
    Diyorum ki bu filmde kesinlikle baba ve çocuğun birlikte izlemesi gereken filmlerden.
    Baba olmayı, baba olmanın değerini öylesine güzel anlatmış ki Süleyman Bey.
    Biyolojik babası olmamasına rağmen küçücük çocuktan kopmak istemeyen Süleyman Bey ve Ayla arasında yaşanan serüven defalarca izlenmeye değer doğrusu..

5) Kızın Var mı Derdin Var

🖤🤍
    🖤🤍

Nostalji aşığı bir insan olarak Yeşilçam sinemasından örnek vermesem olmazdı değil mi? 🥰

Emek vererek büyüttüğü, kızını kıskanan bir babanın tatlı kıskançlıklarını konu alan bir filmdir bana göre.
    Babalık ve kıskançlık Ayhan Işık'a fevkalade yakışmış.
    Bu filmi de benim için unutulmaz filmleri arasında 🌻

6) Sev Kardeşim

😍
    😍

İşçi olarak çalıştığı fabrikanın oğluna aşık olan Alev'in yaşadığı serüvenleri anlatıyor film...
    Filmde beni en çok etkileyen sahne ise; Alev'in Ferit'e olan aşkını, arkadaşlarının kendisini nasıl işlettiğini, gururunun nasıl kırıldığını babasıyla paylaşabilmesi.
    Bu o kadar değerli, o kadar kıymetli ki.
    Baba kız arasındaki bu yakınlık, bu güven bağı paha biçilemez bence ❤

7) Bizim Aile

🌼🌼🌼
    🌼🌼🌼

"Bir filmde görmüştüm, insanlar birbirini gerçekten seviyordu..."

Eski filmlere aşığım. Aile saadetini, birlik ve beraberliğin ehemmiyetini eski filmlerde çok net olarak görüyoruz.

Dört çocuğu olan Yaşar Usta'nın, üç çocuğu olan adı gibi Melek olan Melek Hanım'la olan izdivacını ve anneleri, babalarından ötürü aynı evde yaşamak zorunda kalan kişilerin komik didişmelerini, sonrasında da kardeşten öte oluşlarını anlatan fevkalade bir film 💐

8) Gülen Gözler

❤❤❤💖💖💖
    ❤❤❤💖💖💖

Beş kız babası olan Yaşar Usta ve Nezaket Hanım'ın mutlu aile hayatını anlatan bir filmdir.
    Yaşar Usta eski arkadaşı Yunus'un inşaatında çalışmaktadır.
    Yaşar Usta'nın büyük kızı İsmet de Yunus'un oğlu Temel'le sevgilidir.
    Yaşar Usta da kızını Yunus'un oğlu Temel'e vermek istemez.
    Hoş Yaşar Usta diğer kızı Fikret'i de Vecihi'ye vermek istemez 😊
    Beni en çok etkileyen sahne Yaşar Usta'nın evden kaçtığını sandığı kızını gardolapta görüp onu sevdiğine vermeye razı olmasıydı 🌼
    Kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum.
    Kah hüzünlendiren, kah güldüren, hayata dair birçok öğüt veren fevkalade bir film.

Umarım yardımcı olmuşumdur..
    Şimdiden iyi seyirler diliyorum🍃🌿 🌺

1
    0 Yorumla
  • Cassie_Robichaud
    Cassie_Robichaud Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Baba İle İzlenebilecek En Güzel Film Önerileri

Merhaba

Bir evladın kendini en değerli ve mutlu hissettiği anlardan biri şüphesiz babasıyla geçirdiği güzel anlardır.

Baba konulu filmler
    Baba konulu filmler

Babalar günü'nde babaya yapılacak en iyi süprizlerden biri de birlikte süper bir film izlemek olabilir.
    Babalar günü'nde babayla izlenebilecek film tavsiyesi isteyenler için şu filmleri önerebilirim.

1. Hadi Be Oğlum

https://youtu.be/eg7VicjvCzw

Başrolde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı bu filmde Kıvanç Tatlıtuğ evladı için her türlü fedakarlıktan kaçınmayan savaşçı bir baba olarak karşımıza çıkıyor.

Balıkçılıl yaparak geçimini sağlayan Ali, oğlu Efe'ye bütün hayatını adamıştır. Fakat küçük Efe diğer çocuklar gibi gülüp oynayan ve duygusal tepkiler verebilen bir çocuk değildir.

Hem samimi hem duygusal olan bu film babalar günü için harika bir seçim olabilir.

2. Dedemin İnsanları

https://youtu.be/vUrT9XEmwNk

Dram filmlerinin vazgeçilmez yönetmeni Çağan Irmak' ın kendi hayatından esinlendiği bu filmde 12 Eylül 1980 ihtilalinden sahneler canlandırılmıştır.

Mübadele sonrası Girit Adası'ndan İzmir'e göçen dedesiyle son yaz mevsimini geçiren Ozan'ın hikayesi anlatılıyor.
    Yine samimiyet ve duygusallık akan bir film.

3. Umudunu Kaybetme

https://youtu.be/Ha4EmazlcXM

Başrolünde Will Smith'in oynadığı bu filmde bir baba ve oğlunun hayata karşı beraber verdikleri mücadeleyi konu ediyor.

İyi bir eş ve iyi bir baba olan Chris Gardner, maalesef işinde ve maddi konularda büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Ne varki eşi bütün bu zorluklara dayanamaz ve oğlu Christopher'i de geride bırakarak evi terk eder.

Bütün aksiliklerin üzerine evlerinden de atılan baba oğul sokaklarda hayat mücadelesi vermeye başlar.
    Hayat konusunda eşsiz dersler veren bu film de kaçırılmayacaklar arasında yer alıyor.

4. Hayat Güzeldir

https://youtu.be/Cq2IQvTjH0g

Yine bir ihtilal ve yine bir baba oğul mücadelesi.
    1999 yılında 7 dalda oscar adayı olan bu efsane film En İyi Yabancı Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Müzik dallarında oscar almıştı.

Kendine has çocuksu halleri ve cazibesi olan Yahudi garson Guido'nun Yunan soykırımı sırasında ailesiyle birlikte verdiği savaşı konu ediyor.

Yıllar sonra karısı ve küçük oğluyla bir toplama kampına hapsedilen Guido, neşeli ve özenli bir şekilde içinde bulundukları dehşeti kabullenmez ve ailesini bu kabustan kurtarmak için büyük bir çana içerisine girer.

5. Babam ve Oğlum

https://youtu.be/bCusFTBs_0o

2005 yılında yarattığı duygusu fırtınayla herkesin içinden geçen bu eseri belki de izlemeyen yoktur diye düşünüyorum. Ama yine de ne olursa olsun tekrar tekrar izlenilecek bir film, özellikle baba ile birlikte.

Karıştığı politik meselelerden dolayı oğlunu evlatlıktan reddeden bir baba ve yıllar sonra baba evine dönis yapmak zorunda kalan bir oğulu konu ediyor.

80 darbesinde karısını kaybeden Sadık, 7 yaşındaki oğlu Deniz'le birlikte Ege'de küçük bir kasabada yaşayan babasının yanına taşınır.

Oğlunu kendi babasından başka kimseye emanet edemeyeceğini bilen Sadık'ın, babası Hüseyin efendi ile arasındaki buzlar küçük Deniz sayesinde çözülmeye başlar.

Fikret Kuşkan ve duayen sanatçı Çetin Tekindor'un oynadığı her baba oğulun mutlaka izlemesi gereken bir film.

6. Süper Baba

https://youtu.be/jxnccxgybUI

Bu kadar dram filminin ardından bir tane de komedi filmi iyi gider.
    1999 yılı yapımı bu orijinali "Big Daddy" olan bu filmin başrolünde sevilen aktör Adam Sandler yer almaktadır.

Sorumsuz ve biraz çocuksu bir kişilige sahip olan Sonny Koufax sıradan bir hayat yaşamaktadır. Onun sorumsuz hallerinden bıkan sevgilisinin de artık onu sevmediğini düşünmektedir.

Bu arada yakın arkadaşı Kevin'ın babası olduğu iddia edilen Julian isimli bir çocuğu ansızın kapısının önünde bulur. Arkadaşı Kevin'ın reddettiği bu küçük çocuklar sevgilisini ikna edebileceğini düşünen Sonny çocuğu evlatlık almaya karar verir.

Fakat Sonny sevgilisinin yanına gittiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır. Kız arkadaşı artık başka biriyle görüşmektedir.
    Bundan sonra küçük çocuk Julian'ın resmen üzerine kaldığı farkeden Sonny, onunla beraber eğlenceli günler geçirmeye başlar.

7. Yıldızlararası

https://youtu.be/vVJeYMRam0o

Epik bir bilimkurgu filmi olan bu şahane filmde. Bir yandan evrenin müthiş sırlarında kaybolup bir yandan da bir baba kız ilişkisine şahitlik ediyoruz.

Eski bir NASA pilotu olan Joseph Cooper, 15 yaşındaki oğlu ve 10 yaşındaki kızı ile birlikte bir tarla işletmektedir. Eşini kaybeden Joseph çocuklarıyla artık kendisi ilgilenmektedir.

Bir kum fırtınası sonrası kızı Murphy'nin odasında beliren şekiller sonrası filmin en heyecan verici sahneleri başlar.

Murphy odasında bulunan bir hayaletin kendisiyle iletişime geçtiğini düşünürken, babası Joseph ise bu işaretlerin bir çeşit kodlama olabileceğini anlar.

Bu yazılı kodları NASA gizli üssünde görev Profesör John Brand'a yönlendiren Joseph Cooper en sonunda uzaylı bir zekanın Satürn yakınlarında bir solucan deliği açtığını keşfeder.

Bu solucan deliği başka galaksilere geçip yeni bir yaşam kurabilmek için insanlık adına bir umut olacaktır.

8. 7. Koğuştaki Mucize

https://youtu.be/z_tgY9Nmo18

Son dönemlerin parlayan yıldız oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı film izleyen herkesi gözyaşına boğmuştu.

Zihinsel engelli olan Memo, annesi Fatma hanım ve kızı Ova ile Muğla'da bir köyde yaşamaktadır.
    Bir yandan çobanlık yapıp bir yandan da simit satarak para kazanan Memo, dönemin sıkı yönetim komutanı ile başı belaya girer.

Komutanım ailesiyle birlikte piknik yaptığı sırada koyunlarını otlayan Memi, bir grup çocuğun uçurum kenarında oyun oynadığını görür ve onlara katılır.
    Çocuklarla beraber yakalamaca oynayan Memo, komutanın kızın kayalıklara çarpıp denize düştüğünü görür.

Ardından denize atlayıp kızı kurtarmak istese de küçük kız çoktan ölmüştür. İşte birbiri arkasını kesmeyen dram sahneleri de bundan sonra gelir.

Suçsuz yere hapishaneye giren Memo, kızı Ova'dan ayrılmak zorunda kalır.Kızlar Bir Adım Öne

#Cassie

2
    5 Yorumla
    • lenii
      lenii
      +1 yıl

bu yarışma sende ((:

Yorumla
    • Cassie_Robichaud
      Cassie_Robichaud
      +1 yıl

@lenii insallah 😄 teşekkür ederim.

Yorumla
    • Dördüncümurat4
      Dördüncümurat4
      +1 yıl

Buraya gelene kadar bütün yazılanları okusaydım 1-2 saat zamanımı alabilirdi 🙄😱

Yorumla
    • Cassie_Robichaud
      Cassie_Robichaud
      +1 yıl

@Dördüncümurat4 kendi görüsümü bulmakta zorlandım 😄

Yorumla
    • Dördüncümurat4
      Dördüncümurat4
      +1 yıl

Şimdi bile iki dakika yorumunu aradım 😂

Yorumla
  • Morpheuss_
    Morpheuss_ Takip Et
    Fırsat Avcısı Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Merhabalarrr 🌸

Babalarımız bizim en kıymetli ve değerli varlıklarımızdır. Babalar gününde yapılacak bir çok aktivite arasında bir o kadar daha eğlenceli şeylerden biri de film izlemektir. Hem babanızla hem ailenizle izleyebileceğiniz bir kaç film araştırması yaptım ve bunları sana sunmak istiyorum 🌸

1- Replikleriyle ve komik sahneleriyle hafızalara kazınan "Düğün Dernek" filmi..🎬

Bu filmin konusu şöyle. Sivas'ın bir köyünde geçmekte. İsmail yurt dışından dönen oğlu Tarık'ın düğün yapma çabasına girerken başlarına gelen komik ve eğlenceli durumları anlatıyor. İzlerken hem eski zamanların adetlerini öğrenmiş oluyoruz hemde bu gibi şeylerin yeri geldimi ne kadar komik bir duruma geldiğini görüyoruz. Filmin içeriği 15 yaş üstü kişilerin ve aile içinde izlenebileceğini düşünüyorum. Küçük büyük herkesin izleyip güldüğü eğlendiği bu film tam bir aile filmi olarak sırada yer alıyor 🌸

2- Komik ve eğlenceli bulduğum animasyon filmi "Çılgın Hırsız"..🎬

Bu filmin konusu, Dünyanın uydusu olan Ay'ı ele geçirme hayali olan kötü kalpli Gru adındaki karakterinin bu hırslı halidir. Gru küçük köleleri ile birlikte dünyanın kaderini değiştirecek planını uygulamaya sokmak için son hazırlıklarını yapmaya çalışmakta. Bu film her yaş grubuna uygun olduğu kadar da hem çizgifilm hemde aile içi izlenebilecek bir film gibi içeriklere sahip. Yeri geldimi gülüp eğlendiren yeri geldiğinde ise merakla insanları ekrana kitleyen sahneleri bulunmakta. 🌸

3- Avrupa Yakası dizisinde

"Burhan Altıntop" karakteriyle tanıdığımız Engin Günaydın'ın müthiş oyunculuğunu sergilediği "Aile Arasında" filmi..🎬

Bu filmin konusu 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti olan Solmaz'ın komik bir tesadüfle tanışıp komşu olmalarında geçiyor. Solmaz'ın kızı olan zeynep Adanalı zengin bir ailenin oğluna aşık olup evlenmeye karar verir. Solmaz'ın ise Fikret'e bir teklifi vardır kızının babası olmasını. Bu durumdan korkan Fikret kendini bi anda hayatının rolünü oynarken bulur. Bu film yine diğerleri gibi hem eğlenceli hemde adı gibi aile arasında izlenecek bir içeriğe sahip. 🌸

4- Aile arasındaki bağların ne kadarda önemli ve kıymetli olduğunu anlatan "Yukarı Bak" filmi.. 🎬

Bu filmin konusu, Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için, evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika'nın vahşi doğasına doğru gezintiye çıkan 78 yaşında ki Carl Fredricksen'in hayatından geçiyor. Doğadaki hayvanlarla ve küçük çocuklarla olan ilişkisini göz önüne getirdiği, ve sonlara doğru ise hayat arkadaşıyla geçirdiği bir ömrü bizlere anlatıyor. Bu filmler arasında en çok duygulandığım ve çok kez izlemeye doyamadığım bir içerik. Aile arasındaki bağı ve değeri en güzel şekilde anlatan bu hem komedi hem duygusal içerikli filmi izlemenizi kesinlikle öneririm. 🌸

5- "I Like To Move It" şarkısıyla ön plana çıkan ve sonrasında devam serisiyle adını söz ettiren animasyon filmi "Madagaskar".. 🎬

Bu filmin konusu, New York'ta yapay bir hayvanat bahçesi ortamında bunalıp geri dönmek isteyen zebra Marty nde geçiyor. Arkadaşları olan aslan Alex, zürafa Melman ve hipopotam Gloria her ne kadar Marty'i durdurmaya çalışsalarda Marty yine kaçmanın bir yolunu bulmuştur. Eğlenceli ve bol kahkaha içerikli bu animasyon filmi, hem çizgifilm hemde aile içi izlenecek her yaşa uygun bir içeriğe sahip. Ayrıca dostluğunda ne kadar güzel bir şey olduğunuda anlatıyor. 🌸

6- "Vermem Seni Ellere" şarkısı ile 90'lar ruhunu yaşatan ve her sahnesinde komedinin eksik olmadığı başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın paylaştığı, babalar gününde bol kahkahayla izleyebileceğin "Yol Arkadaşım" filmi..🎬

Bu filmin konusu, Onur isimli karakterin, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasında tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref isimli karakter ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkmasıyla başlıyor. Bu filmde diğerlerinden tek farkı gerçek sanatçı oyunculardan oluşması. Bu özelliğide filmin daha komik ve eğlenceli olmasını sağlıyor, ve daha çok izlemeye teşvik oluyorsunuz. Kâh gülüp kâh ağlayacağınız bu film yine aynı şekilde hem aile arasında hemde babayla da gayet güzel şekilde izlenebilecek bir film.. 🌸

Eveett önerebileceğim filmler arasında bunlar vardı. İçlerinde beğendiğin olur diye farklı konular içeren animasyonlu olanlardan da ekledim 🌸

Umarım babalar gününü güzel geçirirsin.

Keyifli seyirler 🎬 🌼🌸🌻

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

64

Cevap

• Moby8Dick
    Moby8Dick Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Senaryosunun bir yerinde ya da temelinde, babayla ilişkinin filme yön verdiği,
    baba-çocuk ilişkisinin seyirciye dokunduğu filmleri şöyle listeleyebilirim;
    (Yerli veya animasyon olarak da çok var ama eminim çoğumuz çoğunu biliyordur.)

Catch Me If You Can

https://www.youtube.com/embed/s-7pyIxz8Qg

Field of Dreams

https://www.youtube.com/embed/Ut06d4dptWo

Big Fish

https://www.youtube.com/embed/D0kiS4ROWkQ

Beginners

https://www.youtube.com/embed/e1zZYMKGw2M

Back To The Future

https://www.youtube.com/embed/qvsgGtivCgs

Bicycle Thieves

https://www.youtube.com/embed/H2P4xo9kmPM

East of Eden

https://www.youtube.com/embed/IqVoIQ5UsT8

Road to Perdition

https://www.youtube.com/embed/OreveBlLfho

The Sacrifice

https://www.youtube.com/embed/ODJb2-PLu7Y

There Will Be Blood

https://www.youtube.com/embed/FeSLPELpMeM

The Tree of Life

https://www.youtube.com/embed/RrAz1YLh8nY

To Kill a Mockingbird

https://www.youtube.com/embed/KR7loA_oziY

The Pursuit of Happyness

https://www.youtube.com/embed/DMOBlEcRuw8

About a Boy

https://www.youtube.com/embed/1MYqIzKf2sQ

Big Daddy

https://www.youtube.com/embed/jxnccxgybUI

Liar Liar

https://www.youtube.com/embed/C1no75lpOiw
    0
    0 Yorumla
  • niger
    niger Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Aksiyon Filmlerinde benim için Top 5
    5. Wanted

4. Desperado

3. The Godfather Serisi

2. 300 Spartalı

1. V for Vendetta

Komedi filmlerinde benim için Top 5

5. Sal*k ile Avanak

4. Korkunç Bir Film serisi

3. Amerikan Pastası serisi

2. Mr Bean'in Maceraları

1. Little Man

0
    0 Yorumla
  • Steppingstone
    Steppingstone Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 30
    +1 yıl

Hadi Be Oğlum filmini öneririm. oldukça başarılı ve bir o kadar da etkileyici bir film. İzlerken aslında içten içte fazlasıyla duygusal anlar yaşıyorsunuz. Özel ve güzel insanlara ve en çok da ailelerine dikkat çeken, başarılı bir film olmuştur. Her geçen zaman oyunculuğuna bir şeyler katan Kıvanç Tatlıtuğ ise çok iyi oynamış...

0
    0 Yorumla
  • ZEYNEPPZM
    ZEYNEPPZM Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 23
    +1 yıl

Her Çocuk Özeldir ve Can Dostum filmi. Bu iki film gerçekten çok güzel özellikle Can Dostum için konuşacak olursam benim açımdan gelmiş geçmiş efsane bir filmdir. Eminim keyif alır bu iki filmi de izleyen kişiler. Şimdiden iyi seyirler.🌸

2
    0 Yorumla
  • Leaden9
    Leaden9 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 82%
    +1 yıl

Forrest Gump, Saving Priv. Ryan, A Requem for a Dream, ve tüm Vestern filmleri. Ancak adını hatırlayamadığım bir film var. Eski Amerika'daki yanılmıyorsam Mason bir aile ile ilgiliydi. O da çok hoş bir film. Özellikle de baba nedir sorusuna bir noktada cevap veriyor.

0
    0 Yorumla
  • Aso6533
    Aso6533 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Babam filmi izleyin diyeceğim ama babanın hoşuna gidebilecek daha farklı bir etkinlik hazırlaya bilirsin tamam film de izleyin ama babanın sevdiği bir şey de yapın mesela balığa çıkın birlikte santraç ya da tavla ya da halı sahada maç yapın bilmiyorum ki düşün iyice babam ne yapmaktan hoşlanıyorsa yapabilirsiniz senin vesilenle tüm Babaların Babalar günü kutlu olsun şimdiden.

0
    0 Yorumla
  • istanbluEser
    istanbluEser Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 81%
    +1 yıl

Baba ların bu günde film izlemek istiyceğini sanmıyorum. Sen film diye düşünmüş olabilirsin ama bir Babanın neyden hoşlandığını bul ve üstünde yoğunlaşman daha hafızada kalıcı olucaktır😊 Tüm Babaların ve Aday olan tüm Hemcinslerimin Babalar Gününü Kutlarım😎

0
    0 Yorumla
  • Helohey
    Helohey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Babamla genellikle komedi filmleri izleriz. Ama komedi filmleri de genellikle cinsellik ve küfürden ibaret olduğu için kaliteli komedi bulamıyoruz. Ya da Amir Khan filmleri dangal, 3idiots falan izliyoruz. Aksiyonlarda baya sarıyor. John Wick serisini babamla bitirmiştim.

0
    0 Yorumla
  • Samsunlu5533
    Samsunlu5533 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Hadi be oğlum gerçekten çok güzel bir filmdir bence onu izleyebilirsiniz çünkü Kıvanç Tatlıtuğ çok güzel oynamıştır özellikle dede karakterinin ölüm sahnesi çok iyidir otizim anlattığı için ben çok seviyorum Çünkü benim abim otizimlidir

1
    0 Yorumla
  • poyrazcanix
    poyrazcanix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

babam ve oğlum
    dedemin insanları
    eyvah eyvah serisi
    hadi be oğlum
    umudunu kaybetme (will smith ve oğlu var baya iyi)
    cast away (yeni hayat)
    django unchained (zincirsiz)
    the patriot (mel gibson efsane aktör)

0
    0 Yorumla
  • BabyStark34
    BabyStark34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 84%
    +1 yıl

Başrollerde Tarık AKAN ile Halit AKÇATEPE'NİN oynadığı "Canım Kardeşim" filmi izlenebilir kesinlikle. Türk sineması haricinde sinema tarihinde göz dolduran , dram yönü ağır basan nadir filmlerden biridir tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • sofistikepalyaço_-
    sofistikepalyaço_- Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Babamla oturup ya orangutan, aslan, gergedan, su aygırı belgeseli falan izleriz bir de siyaset, film izlemenin mümkünatı yok.
    Daha doğrusu babam izler bende öyle bakarım ya da silah zoruyla izlerim mi desem bilemedim.

0
    1 Yorumla
    • sofistikepalyaço_-
      sofistikepalyaço_-
      +1 yıl

Zor Baba ve Dünürü izleyin ya da Sürüsüne Bereketi

Yorumla
  • Kağan_Altınışık_bfrl
    Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 79%
    +1 yıl

1. Ayla
    2. Babam ve Oğlum
    3. Propaganda
    4. Çanakkale 1915
    5. Sedbülbahir 32 saat (Dizi)
    6. 100 numaralı adam
    Emoji Ekle
    Sevdim
    Yardımcı
    Eğlenceli
    Katılmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Birerkeğincevabı
    Birerkeğincevabı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Hayret başlığa bakıp babam ve oğlum diyen nasıl olmadı 😛 ya da süper baba dizisinden bir bölüm öneren filan 🤣 goy goy bir yana benim önerim "kaptan fantastik" iyi seyirler 🙋🏼‍♂️

0
    0 Yorumla
  • kayserili_genc
    kayserili_genc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Ayla filmi derim. Çok duygusal bir film ya... Hiç tanımadığı bi çocuğa babalık yapan bir askerimizin şefkatini ve merhametini anlatıyor.

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Ben babamla Geleceğe Dönüş serisini izlemiştim, hala izlerken babam bu sahnede şöyle bir yorum yapmıştı diye hatırlıyorum 😇🥰

0
    0 Yorumla
  • bcrerkn
    bcrerkn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52 , eic 89%
    +1 yıl

Chris pratt başrolünde oynadığı"Yarının savaşı" müthiş bir maceranın içinde gelecekte kızı ile buluşan bir babanın hikayesi

0
    0 Yorumla
  • Descartes01
    Descartes01 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

1. Ayla
    2. Babam ve Oğlum
    3. Propaganda
    4. Çanakkale 1915
    5. Sedbülbahir 32 saat (Dizi)
    6. 100 numaralı adam

0
    0 Yorumla
  • secilelif
    secilelif Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 82%
    +1 yıl

Aksiyon ve gerilim sevenler içi "Bird Box" öneririm. Çok güzel bir kurgusal film.

1
    0 Yorumla
  • BanaTilkiderler
    BanaTilkiderler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 55%
    +1 yıl

Güzel öneriler gelmiş, hayırsız babamla olmasa bile tek başıma izlerim ben bunları.

0
    0 Yorumla
  • keremtürkk
    keremtürkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Eski bir yapım ama halen de izlenmesi gereken bir film.. BABAM VE OĞLUM

0
    0 Yorumla
  • Kankamstyle
    Kankamstyle Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 56%
    +1 yıl

sırasıyla Baba 1 Baba 2 ve Baba 3 Al sana öneri.. :)

0
    0 Yorumla
  • Tonaka_13
    Tonaka_13 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 76%
    +1 yıl

Anthony Hopkins’in Baba filmini izleyin de adam tam bunalıma girsin :)

0
    0 Yorumla
  • Vâkıf1358
    Vâkıf1358 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Film değil ama animasyon film önerebilirim.
    Yukarı bak

0
    0 Yorumla
  • Öylesine1üye
    Öylesine1üye Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

96 saat baba kız izleyin
    babam ve oğlum baba oğul izleyin
    ayla
    old boy

0
    0 Yorumla
  • Hasstr56
    Hasstr56 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 60%
    +1 yıl

Benim babam bir melek çok güzel bir film duygusal😢

0
    0 Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Benim babam şövalye filmlerini savaş tarzı filmlerini sever

0
    0 Yorumla
  • BeyTor
    BeyTor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Hayatımızı nasıl mafettiğini gösteren kesileri izlerdik…

0
    0 Yorumla
  • SherGhoul
    SherGhoul Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Yaşasaydı da izlemezdik çok ketum va katı bir adamdı..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Babam aşk filmleri sever bshshjsjs hatta ağlar. bir kere ölümsüz aşk mı ne öyle bir film açmıştım sıkıldım kapaticaktim babam dediki kalsın 😂baktım gözleri dolmuş

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Pandemide crash landing on you izlemiştik babamla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Filmin adı unutulmaz aşk mis bu arada sorry

Yorumla
  • BilgeLee
    BilgeLee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl

Eski bir yapım ama izlemediysen tüm seçenekleri eleyerek, umudunu kaybetme filmini tavsiye ederim👍

0
    0 Yorumla
  • delidayı0234
    delidayı0234 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Esaretin bedeli yıldızlar arası çok güzel filim izle

0
    0 Yorumla
  • Baran1979
    Baran1979 Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 99%
    +1 yıl

2004 yapımı Babasının Kızı filmi gerçekten izlemeye değer.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Morris from america
    It's a wonderful life
    Father of the bride
    The Godfather
    The Royal Tenenbaums

Bunları tercih ederim izle bence.

0
    0 Yorumla
  • stealman34
    stealman34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

Sana bir film yaziyorum ve gidiyorum...

Umudunu kaybetme
    The Pursuit of Happyness

Izleyince bul beni :)

0
    0 Yorumla
  • Gulumse0909
    Gulumse0909 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Adam Sandler ın dahil olduğu tüm filmler ailece izlenebilecek filmlerden. En çok sevdiğim filmlerinden biri ‘just go with it’ baba ile de gayet izlenilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

7. kogustaki mucizeyi babamla izlemistim göz göze gelip ağlamamiz aklıma geldi 😢

0
    0 Yorumla
  • kübikimmm
    kübikimmm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Biricik babamla hayattayken keyif alarak birlikte izlediğimiz What Women Want film. olsaydi yine izlerdik canim babam ❤️

0
    0 Yorumla
  • shadybaris
    shadybaris Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Babalarin ne kadar uğraştigini gosterecek bir film olan Dangalı öneriyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/embed/5N4BWtBy7nk
    0
    0 Yorumla
  • mekwkrwldmw
    mekwkrwldmw Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Danyal olabilir çoğu kişi izlemiştir ama ben her izlediğimde etkileniyorum

0
    1 Yorumla
    • mekwkrwldmw
      mekwkrwldmw
      +1 yıl

Dangal*

Yorumla
  • atabeydo
    atabeydo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Kaptan Fantastik
    Babam ve Oğlum
    Kramer Kramer'e Karşı
    coco

0
    0 Yorumla
  • aşktaktiklerii_
    aşktaktiklerii_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Umudunu kaybetme
    7. Koğuştaki mucize
    Sen benım Herşeyimsin

0
    0 Yorumla
  • AyTutulması33
    AyTutulması33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

Hızlı ve öfkeli serisini bitirmiştik babamla

1
    0 Yorumla
  • MMD79
    MMD79 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 99%
    +1 yıl

Eylül'de Ölüm filmi bir numaradır

0
    0 Yorumla
  • pumpkindaily
    pumpkindaily Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 89%
    +1 yıl

Ne biçim Bi soru bu ya

0
    0 Yorumla
  • TuƝiȿș
    TuƝiȿș Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Fatihin fedaisi kara murat

0
    0 Yorumla
  • Batukann
    Batukann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Babamın sevdiği bir filmi izlemeyi tercih ederim

0
    0 Yorumla
  • Kağannnn1
    Kağannnn1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

the god father fury peaky blınders

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Jim Carrey filmleri olur

0
    0 Yorumla
  • Selimcan3460
    Selimcan3460 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 87%
    +1 yıl

Olsaydı düşünürdüm yokki😓

0
    0 Yorumla
  • cressa1
    cressa1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 67%
    +1 yıl

kendi hayatımı izlesin anlar

0
    0 Yorumla
  • EmrePlus
    EmrePlus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

western Kovboy filmi izlerdik keyif alarak

0
    0 Yorumla
  • Eskiçeri
    Eskiçeri Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Godfather 1
    Godfather 2
    Godfather 3

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Babayla film mi izlenir ya

0
    0 Yorumla
  • likyaben
    likyaben Takip Et
    Bilge Yaş: 51
    +1 yıl

madagaskar serisi 3 boyutlu severim

0
    0 Yorumla
  • Creppyypasta
    Creppyypasta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Babam yok 😕

2
    2 Yorumla
    • Mistikcan
      Mistikcan
      +1 yıl

Babanımı yok Başın Sağolsun Allah Rahmet Eylesin Mekanı. Cennet olsun Üzüldüm kusruma Bakma 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

Yorumla
    • Creppyypasta
      Creppyypasta
      +1 yıl

Kalbimde öldü amca bedenen değil

Yorumla
  • UDixon2
    UDixon2 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

müzede bir gece

1
    0 Yorumla
  • Mavitüylükelebek
    Mavitüylükelebek Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

Tosun paşa

1
    0 Yorumla
  • ayakfetişi1
    ayakfetişi1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

aykut enişte 2 en iyisi bence

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Babalar Günü'nde baba ile izlenebilecek film önerileri verebilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Babamla ailecek izleyebileceğimiz güzel bi film önerebilecek olan var mı? 16 cevap verildi
Babayla izlenecek aksiyon filmleri önerir misiniz? 6 cevap verildi
Aile ile izlenebilecek film önerileri? 14 cevap verildi
Aile ile izlenecek film önerir misiniz? 15 cevap verildi
Aile ile izlenebilecek film önerileriniz var mı? 21 cevap verildi
Ailem izle izleyebileceğim film önerisi olan var mı? (annem, babam, küçük kız kardeşim)? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨