Aksiyon film yıldızı denilince akla gelen isimlerden biri olan Tom Cruise'nin her filmini izlediniz mi? Bu kadar özel bir adamı, Bu mumya filminde kim oynatmaya ikna etti çok merak ediyorum. Tek kötü yapımı bu benim için. Tıpkı Keanu Reeves'in Knock Knock filminde oynaması gibi. Sanki hatır için oynamışlar gibi. Geriye kalan tüm filmlerini çok seviyorum Tom reis abinin. Bana öyle bakma, anlayacaklar.. 🦁
tom cruise benim nazarımda gerçekten kaliteli oyunculardan birisidir. dünya savaşı z tarzı bir film çekilecek olsa başrolde görmek isteyeceğim isimlerden birisi. bugün bir soruya daha yazdım aksiyon çok severim lakin sadece aksiyondan ibaret filmleri izlemem diye. adam bu filmleri başka kategorilerle de harmanlasa anında tereddüt etmeden izlerim. izlemiyorum tom cruise ama biliyorum ki yapımları güzel ve kaliteli.
ben bu adamın dünyalar savaşı filmini izledim cidden efsaneydi ya beni içine öyle bir çekti ki.. bak mesela diyorum ya başka kategorilerle harmanlansa güzel olur dünyalar savaşı bilimkurgu/aksiyon idi enfes bir filmdi.
Top Gunn ve Kokteyl filmleri ile gönüllerde taht kuran, sonrasında Yağmur Adam, Uzak Ufuklar filmleri ile iyi bir oyuncu olduğunu tekrar tekrar kanıtladı. Görevimiz Tehlike serisinde "Abi ben bu rolden sıkıldım. Başkasını bulun." tribine hiç girmeden 8. bölümüne kadar devam edecek. Arada hiç kötü filmi olmadan bugüne kadar geldi. Çok severek izlerim..
Bu adama bitiyorum ya. Sadece Jack Reacher filmini izledim. Tek bir filmiyle hayran kaldım. Bence oyunculuk olarak iyi ama henüz çok iyi diyebileceğim bir filmine denk gelmedim. Çoğuna üstünkörü göz atmıştım. Dikkatimi çeken 1-2 tane daha filmi var. Onları izlemeyi düşünüyorum.