KScanlar merhaba, Bir filmi bir çok defa izleme tutkunu olanlar oluyor. en ince ayrıntısına kadar ezberlercesine.
Kendi adıma bir filmi bir defa izler bir de arkadaş olursa onunla izlerim başka yüzüne bakmam. Peki siz hangi filmi kaç defa izlediniz ve her defasında keyif aldığınız mı?
Olablir hocam nedense Elf ırkı daha sempatik geliyor insanlara, mesala bende Hobbitteki Tauriel di galiba akibeti sonunda tam belli olmayan okçu elf kızı vardı ona aşık olmuştum.
Fightclub defalarca izledim ve evet çünkü alınabilecek bazı mesajları ilk filmden anlayamazsınız. Detaylar önemli o yüzden bir çok kez izlemiştim. Ve youtubeden defalarca incelemelerine bakacak kadar sevdiğim filmlerdendir.
İzlediğim herhangi bir filmin tekrarını yapmıyorum. Tek bir kez izlemem yetiyor. Hoşuma giden sahneleri olursa eğer bir tek o sahneleri izlemek için filmi açarım. İzleyince de geri kapatırım. İzlemeye devam etmem.
Matrix serisini kaç kere izledim bilmiyorum fakat hâlen izlerken keyif alıyorum. İnceleme videolarını izlerken keyfim daha da katlanıyor özellikle. Interstellar da dahil buna.