Spor içerikli filmleri izlemeyi sever misiniz?

Futbol temalı "gol" filmi ve dövüş içerikli yenilmez film serisi hayatımda sevdiğim en güzel filmler. Amatör olarak boks yapıyorum müsabakaya çıkıyorum amatör hali saha turnuvalarinda futbol da oynuyorum ayrıca kamu da çalışıyorum isim de var. Biraz vaktim kalsa masa tenisi müsabakalarına da girmek istiyorum ama çok zor 🤣
Çok iyi yorum hahah resiim iyi benim de altyapı geçmişim var tam lisans çıkaracakken tayin işleri falan veda ettik futbola , halısaha ve iddia hariç :D
sadece spor barındıran şeyleri izleyemiyorum ben ya sevmiyorum hiç benlik değil. lakin filmin içerisinde spor geçen çok sevdiğim, izlediğim 2 film olmuştu. birisi forrest gump birisi de kör nokta.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ah be karısı için dövüşüyordu değil mi öyle hatırlıyorum.
Severim tabi.
Milyon dolarlık bebek
Warriror
Asla pes etme
Yani bilmiyorum ama bazen denk geliyorum bazıları güzel oluyor Bazlarda fazla bayıyor sanırım
🥊 Rock serisi Adriaaaaaan
Nedense oldum olası beni çekmedi..
Uzun zaman önce Rocky izlemiştim. Spor filmlerinde hep aynı önerme var bu yüzden bir tık sıkılıyorum. Sporcu başlarda sürekli kaybeder sonra "kendine inanırsan ve güvenirsen, istediğin her şeyi yaparsın" konuşması olur, çok çalışır en sonunda rakibini yener. Mutlu son :)
Çok severim.. Heves de ederim hatta izlerken onları gördükçe.. Ama sonra yatarım aşağı😂 Göbüşümü severim😂😂
Travma sahneleri falan cok iyiydi ama bi sra cok duragan oldu arkasindan yine tam sıkılcakken toparladi. Billyyy hopeee 😁
Bu film beni ağlattı 🥲 bazı duygusal sahneleri dışında mükemmel bir film diyebilirim. Spor içerikli çok film izlemişliğim yok ben daha çok fantastik tür severim.
Evet ilgimi çekiyor en son king richards izlemiştim
Evet, kendimi yorgun hissettiğim zaman açıyorum. Bir yandan da spor yapıyorum.
Aslına bakarsan sevmediğim konu, istisna Dangal'ı izlediğimde beğenmiştim ama ordaki asıl mesaj da zaten spor değildi sanırım o yüzden.
Spor değilde dövüş falan güzel oluyor 😀
Evet severim güzel oluyor gayet
Creed çok iyiydi bee
severim beyzbol konulu
Evet severim
Severim
Pek degil
izlerim
Evet
En İyi Erkek Görüşü